Sankara - ''Απόδραση από τη Λογική'': Έρχεται online magic show

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σας προσκαλούν στο ολοκαίνουργιο ON LINE Μagic Show, ''Απόδραση από τη Λογική''.

Ο Σανκάρα έρχεται για να υποδεχθεί τους λάτρεις των μαγικών και των ψευδαισθήσεων-τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές,αλλά και να προσκαλέσει νέους φίλους για να απολαύσουν πρωτότυπα και απίστευτα tricks που είναι κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Έχοντας ως άσσο στο μανίκι του νέα και παράτολμα νούμερα,το μοναδικό και αγχολυτικό του χιούμορ και την συνέπεια που διακρίνει κάθε του παράσταση,ο Σανκάρα γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

''Απόδραση από τη λογική'' καθώς οι 2 γοητευτικές του παρτενέρ τον εξαφανίζουν, αφήνοντας ορατά μόνο το κεφάλι,τις παλάμες και τις πατούσες του,

''Απόδραση από τη λογική'' με τον Σανκάρα να περνάει όλο το σώμα του μέσα από μία μεγάλη κορνίζα καθρέφτη,

''Απόδραση από τη λογική'' καθώς μάγος και παρτενέρ πολύ γρήγορα και εξ αποστάσεως αλλάζουν θέση... και πολλά ακόμα μαγικά μεγάλης κλίμακας που έχουν σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους.

Σε αυτό το show καλεσμένοι θα είναι διάφοροι celebrities της εγχώριας showbiz,οι οποίοι θα συμμετέχουν ενεργά στα διαδραστικά μαγικά του Σανκάρα.

'Ενα πολύ ιδιαίτερο νούμερο αφορά τον Σανκάρα και όλους εσάς από το σπίτι που θα παρακολουθείτε το show,προσπαθώντας να προβλέψη την δική σας επιλογή και να διαβάσει την σκέψη σας.

Από τα highlights αυτού του show θα είναι και το μεγάλο φινάλε του Σανκάρα,ο οποίος σε εξωτερικό χώρο θα προσπαθήσει να αποδράσει από ύψος 30 μέτρων αλυσοδεμένος και κρεμασμένος ανάποδα.

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το πιο εντυπωσιακό και μοναδικό ON LINE Μagic Show από τον κορυφαίο του είδους!

Πότε;

Κυριακή 21/3/2021 στις 20:00.

Εισιτήριο: 12 ευρώ.

Πληροφορίες: viva.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

viva.gr

Διεύθυνση: 

Διαδικτυακά

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισιτήριο: 12 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/03/2021 - 20:00