Διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιού"Το μικρό μου Κουβαράκι" με την Μάρω Θεοδωράκη

Η ομάδα της Swaplanet, της πρώτης πλατφόρμας ανταλλαγής παιδικού ρουχισμού www.swaplanet.com σε συνεργασία με την συγγραφέα Μάρω Θεοδωράκη, περιμένουν τους μικρούς φίλους τους, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, κατά τις ώρες 7-8μ.μ. στην ζωντανή αφήγηση του παραμυθιού "Το μικρό μου κουβαράκι" για παιδιά ηλικίας 4-9 ετών.

Το παραμύθι θα ζωντανέψουν με την αφήγησή τους οι ηθοποιοί Ελίζα Λιάρου και Ανδρέας Ιωάννου.

Λίγα λόγια για το παραμύθι:

"Η ζωή του μικρού Λεωνίδα αλλάζει όταν εμφανίζεται ένα πολύτιμο δώρο για εκείνον: μέσα σε ένα ασπρόμαυρο χαρτάκι αποκαλύπτεται ένα μικροσκοπικό κουβαράκι-αδερφάκι. Ο ρόλος του μεγάλου αδερφού τον βάζει σε διλήμματα. Θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Θα πρέπει να μοιράζεται το δωμάτιό του; Και η αγάπη της μαμάς και του μπαμπά; Θα μεγαλώσει ή θα μικρύνει;
Μια τρυφερή ιστορία για την πιο αγνή αγάπη.Την αδερφική!".

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας το λινκ:

https://forms.gle/Yp6mDpGTK5zdN6fu7

ή στείλτε μήνυμα στο e-mail: swapit@swaplanet.com και θα λάβετε κωδικούς πρόσβασης.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Μάρω Θεοδωράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 1969. Μεγάλωσε μέσα σε μια δημοσιογραφική οικογένεια αλλά και συνάμα μέσα στην ποίηση και τη μουσική. Η μουσική την κέρδισε πολύ γρήγορα.
Αρχικά μπήκε με άριστα παμψηφεί στο Ωδείο Αθηνών και στη συνέχεια τελείωσε τις μουσικές της σπουδές στο Εθνικό Ωδείο παίρνοντας πτυχίο πιάνου με βαθμό άριστα παμψηφεί στην τάξη της Ρίτας Βούρτση. Παράλληλα έκανε μαθήματα τραγουδιού στην τάξη της Φωτεινής Ορφανίδου στο Πρότυπο Πειραματικό Ωδείο.
Παρακολούθησε μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα του συστήματος Orff, καθώς και πιανιστικά σεμινάρια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Εργάστηκε στην ΕΡΑ 2 ως μουσικός παραγωγός (1988-90) και ως καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Πάρου (1992-94) και στο Εθνικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής (1995-98).

Από το 1998 μέχρι σήμερα διδάσκει υποκριτικό τραγούδι στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και από το 2001 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Ν.Ε.Θ. Γιώργου Αρμένη. Κατά καιρούς συνεργάζεται επί σκηνής είτε ως μουσικός διδάσκαλος είτε ως μουσικός επιμελητής. Συνεργάστηκε με τον Άγγλο σκηνοθέτη Robert Crombie, γράφοντας μουσική για δύο ταινίες του (Yalta Film Productions).

Τον Απρίλιο του 1999 κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο "Η παραμυθάδα με τις νότες", από τα "Ελληνικά Γράμματα". Ακολούθησαν από τις ίδιες εκδόσεις τα βιβλία: "Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι" (2000), "Τα παράξενα Χριστούγεννα του Ορέστη" (2000), "Θα σ' το πω μ' ένα τραγούδι (2001), "Το παιδί με το ακορντεόν" (2003). Στην ίδια ανήκει η τρίτομη σειρά βιβλίων, που περιλαμβάνει και CD, με τίτλο "Θέατρο και Μουσικοκινητική" α) για τα Χριστούγεννα (2002), β) για τις καλοκαιρινές παραστάσεις, γ) για γιορτές στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο (2003, "Διάπλαση").

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Διεύθυνση: 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom

Πόλη: 

Κόστος: 

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/02/2021 - 19:00