Χάνσελ και Γκρέτελ στο Κηποθέατρο Νίκαιας

Σ’ ένα παγωμένο και σκοτεινό δάσος θα μετατραπεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 9 το βράδυ. Ένα σπίτι φτιαγμένο από γλυκές λιχουδιές θα περιμένει τα παιδιά για να τους διηγηθεί την ιστορία δυο μικρών ηρώων.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας ανεβάζει την παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημοτικού Κηποθεάτρου που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Λίγα λόγια για το έργο
Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς, αντιλαμβάνονται πως έχουν χαθεί! Ξαφνικά και για καλή τους τύχη , βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα … ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα άλλα .Ένα σπίτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί έως τώρα.

Η οροφή του, οι τοίχοι του, η πόρτα του και ακόμα ακόμα και τα παράθυρα του είναι φτιαγμένα από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτα! Παντού γλυκά! Αλλά τι είναι μέσα; Μια πολύ καλή γιαγιά που θα τα περιποιηθεί … Έτσι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον γιατί η αλήθεια είναι πως στην συνέχεια άθελά της η μάγισσα, θα ενώσει ακόμα περισσότερο τα δύο αδέλφια, θα τα δυναμώσει και θα τα πείσει πως η συνεργασία η αγάπη και η κατανόηση μεταξύ τους θα τα οδηγήσει πίσω στον αγαπημένο τους πατέρα!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ιωάννα Δαρμη, Νίκος Παπαγιάννης, Σωτηρία Χρυσικοπούλου

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης

Τιμή εισιτηρίων: 8 € (προπώληση,www.viva.gr)/10€ (ταμείο).

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Διάρκεια: 80’ (με διάλειμμα).

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Νίκαιας.

(Αχιλλέως 15, πίσω από τις πρώην σχολές του Ηράκλειτου) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00.

Πληροφορίες: 210 49 06 021/49 12 635

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες: 210 49 06 021/49 12 635

Διεύθυνση: 

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή εισιτηρίων: 8 € (προπώληση,www.viva.gr)/10€ (ταμείο).

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/07/2020 - 09:00