Παραμύθια στην οθόνη από το Θέατρο Αερόπλοιο

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία, Τα Παραμύθια της οθόνης, έρχεται από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, ένα θέατρο για παιδιά και αφορά τα παιδιά (φυσικά) και τους γονείς τους.

Δεν είναι παραμύθια διαβαστά από κάποιον αγαπημένο ηθοποιό, δεν είναι παραμύθια από παλιές παραστάσεις σκονισμένες από τον χρόνο που πέρασε, είναι μία καινούργια θεατρική πρόταση. Όλο το επιτελείο του θεάτρου είναι στο θέατρο, σκηνικό κοστούμια, τεχνικοί και ηθοποιός είναι έτοιμοι, ντυμένοι και βαμμένοι και έτοιμοι να παίξουν. Μόνο τα παιδιά και οι γονείς τους είναι στο σπίτι.

Το Αερόπλοιο προετοιμάστηκε, απέκτησε τον κατάλληλο εξοπλισμό, τον έστησε και παρουσιάζει θέατρο για τα παιδιά σε LIVE STREAMING. Αποκλειστικά για λίγες οικογένειες.

Πως γίνεται; Θα σας πούμε.

Δηλώνουμε συμμετοχή στο 210-86 56 004, η 6944 360 015, 6973 882 023, δίνουμε το τηλέφωνο και το e-mail μας και το θέατρο μας προσκαλεί διαδικτυακά και συναντιόμαστε… στις οθόνες μας. Οι άνθρωποι του θεάτρου στο θέατρο και τα παιδιά στο σπίτι τους. Γνωριζόμαστε με την ηθοποιό, που έχει πολλές εκπλήξεις στο τσεπάκι της και μας τις φανερώνει.

Η παράσταση παίζεται στη μεγάλη σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ με όλα τα φώτα αναμμένα και για περιορισμένο αριθμό οικογενειών.

Πότε; Κυριακή 10 Μαΐου 2020, στις 11.30 μ.μ.

Η παράσταση ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ Τ’ ΑΗΔΟΝΙ (Διάρκεια 1.10’) με την ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΘΑΝΟΥ να παίζει όλους τους ρόλους και του καλού Αηδονιού και της κακιάς καρακάξας και του καναρινιού και του παπαγάλου και του πελεκάνου.

Με μουσικές και τραγούδια φτάνουμε στο «και ζήσανε αυτοί καλά και μεις καλύτερα». Μετά δεν κλείνουμε απότομα την οθόνη. Όοοχι! Μιλάμε με την ηθοποιό και λέμε τι μας άρεσε και άλλα νόστιμα.

Τα παραμύθια της οθόνης είναι μια διαδικτυακή παράσταση/δραστηριότητα για να περάσουμε δημιουργικά την ώρα μας και να γνωριστούμε με άλλα παιδιά και άλλες μαμάδες και μπαμπάδες, έστω και μέσα από την οθόνη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.210-86 56 004, η 6944 360 015, 6973 882 023

Διεύθυνση: 

Θέατρο Αερόπλοιο
στη μεγάλη σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/05/2020 - 11:30