Δηλώστε συμμετοχή στις... «Πρώτες “Βιβλιοδρομίες” στον Βόλο»!

Στο πλαίσιο του «5ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που θα διεξαχθεί στον Βόλο από 1 ως 4 Απριλίου 2020, η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων  Δήμου Βόλου (με τη συνδιοργάνωση της αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού Δ. Βόλου και άλλων φορέων) την αιγίδα του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού-Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον  Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας (υπεύθυνους τμημάτων σχολικών δραστηριοτήτων), καλούν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και  τις λέσχες ανάγνωσης των σχολείων,  να λάβουν μέρος στις πρώτες «Βιβλιοδρομίες», που θα διεξαχθούν στον Βόλο!
 
Τα σχολεία, τμήματα, τάξεις, εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν  στο λινκ (https://docs.google.com/forms/d/1KyCcV-JLIct1VL9VRg6tRkJsTxFXaYrNpe24Qf3s1n4/viewform?edit_requested=true), για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να αποστείλουν στο enwsigonewnvolou@gmail.com ως τις 14 Μαρτίου 2020, με την ένδειξη «Βιβλιοδρομίες» (και σε εμφανή σημείο την τάξη και το σχολείο που συμμετέχει) , τον αριθμό των βιβλίων που έχουν διαβάσει, τις δράσεις που έλαβαν χώρα με αφορμή το βιβλίο ή τους συγγραφείς με τους οποίους συνομίλησαν, καθώς και κωδικοποιημένα, τα αποτελέσματα και τους στόχους που επιτεύχθηκαν.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση, να κατατεθεί το  αντίστοιχο υλικό των δράσεών τους (όπως φωτογραφίες, συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις, κ.λ.π.), το οποίο θα συγκεντρωθεί προς αξιολόγηση και εκτίμηση. (Με την απαιτούμενη συγκατάθεση για τυχόν δημοσιοποίηση μέρους του υλικού στις εκδηλώσεις και στα ΜΜΕ).
Όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν, θα λάβουν έπαινο συμμετοχής και στα τρία καλύτερα, θα δοθούν  ως βραβείο, βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου τους.

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τα σχολεία, τμήματα, τάξεις, εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν  στο λινκ (https://docs.google.com/forms/d/1KyCcV-JLIct1VL9VRg6tRkJsTxFXaYrNpe24Qf3s1n4/viewform?edit_requested=true), για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να αποστείλουν στο enwsigonewnvolou@gmail.com ως τις 14 Μαρτίου 2020,

Διεύθυνση: 

Βόλος

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/04/2020 - 09:00