Έλα κι εσύ στην Οδό Νοστιμιάς!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι εκδόσεις Φουρφούρι προσκαλούν παιδιά και γονείς στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56), την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ., με αφορμή το βιβλίο "Οδός Νοστιμιάς Οι καλύτερες γεύσεις για σένα και τους φίλους σου", της Felicita Sala!

Το βιβλίο μας μαθαίνει, μέσα από πολύχρωμα πιάτα και εύκολες συνταγές από όλο τον κόσμο, τη σημασία του να αποδέχεσαι και να μοιράζεσαι.

Έτσι, την συγκεκριμένη Κυριακή παιδιά ηλικίας 5-10 ετών,θα μπουν στον κόσμο του βιβλίου μέσα από μυρωδιές και γεύσεις από διάφορες χώρες και θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι και στο εργαστήρι επαναχρησιμοποίησης χαρτιού «σχεδία αρτ» φτιάχνοντας μια υπέροχη κατασκευή που θα πάρουν μαζί τους.

Όσο για τους γονείς, η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, θα προλογίσει για το πώς μπορεί να γίνει η χρήση του βιβλίου από εκπαιδευτικούς και όχι μόνο. Ενώ η Κρίστυ Περρή, δημοσιογράφος, που ειδικεύεται σε κείμενα γεύσης (@sweetswivels) θα μιλήσει για το κέρασμα στους διάφορους λαούς.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη.

Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο τηλ: 213-02 31 220 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 213-02 31 220

Διεύθυνση: 

«σχεδία home»
Κολοκοτρώνη 56

Πόλη: 

Κόστος: 

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/12/2019 - 11:30