Chocolate Fest 2019-Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα!

Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της σοκολάτας της χώρας, σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα.

Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου σ’ ένα ερωτικό και γευστικό τετραήμερο, μετατρέποντας την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Τι είναι αυτό που μας συμβαίνει τη στιγμή που δαγκώνουμε εκείνη την κολασμένη πρώτη μπουκιά και αρχίζει να λιώνει στο στόμα μας; Όταν η μυρωδιά της αρχίζει να «γαργαλάει» τον εγκέφαλο, όταν η γεύση της μας ταξιδεύει πίσω στην παιδική μας ηλικία - μας κάνει χαρούμενους; 

Συμβαίνει αυτό που ξέρουν πολύ καλά όλοι οι chocoholics και μόνο η σοκολάτα μπορεί να καταφέρει – μας κάνει χαρούμενους! 

Το Chocolate Fest, σκοπεύει να φέρει κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά... τη σοκολάτα! Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες μέχρι να δοκιμάσουν φρέσκιες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Στο ειδικά διαμορφωμένο chocolate bar στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να απολαύσετε με την παρέα σας τη ζεστή σας σοκολάτα και άλλους γευστικούς πειρασμούς.

Tο Σάββατο 16/2 στο διάστημα ανάμεσα στις 17:00 και 21:00 θα πραγματοποιηθεί τo 1o ChocolateMash Party. Το Chocolate Fest και η Dojo Entertainvents παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “MASH MACHINE”. Πρόκειται για μια καινοτόμα interactive entertaining εφαρμογή που δίνει την ευκαιρία στον καθένα - χωρίς καμία σχετική εμπειρία παρά μόνο αγάπη για τη μουσική και τη σοκολάτα βεβαίως - να παίξει live μουσική σαν επαγγελματίας dj!

Δεν θα λείψουν φυσικά και δημιουργικές δραστηριότητες όπως Tο Κυνήγι της Σοκολάτας”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/2 και μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 50 ομάδες.  Στο σοκολατένιο αυτό κυνήγι μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν γρίφους και «ξεκλειδώνουν» τα μυστικά του Παλιού Εργοστασίου συλλέγοντας όσα περισσότερα «κοκάκια» μπορούν!  Απαραίτητα εργαλεία: η ταχύτητα, η παρατηρητικότητα, η συνεργασία, η φαντασία κι η αγάπη για τη σοκολάτα! Προμηθευτείτε το starter kit σας από το Gas Industrial Museum και ξεκινήστε για μια μεγάλη και γλυκιά περιπέτεια!

Στα πλαίσια του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν Εκπαιδευτικά Workshops για μικρούς και μεγάλους, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της. Oι Ελένη Ψυχούλη - Madame Ginger - Άρης Φλόκας - EMIS CUPCAKES - Le Monde με Pastry Chef την Ευγενία Δελτσίδου - Τάσος Θεοδοσιάδης - Γωγώ Δελογιάννη θα μας μυήσουν στα μυστικά της σοκολάτας μέσα από ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα Workshops όπως Στρώσιμο Σοκολάτας: Μαγική διαδικασία του Tempering, Cupcakes Decoration, Fair Trade Cacao, Crazy For Chocolate και πολλά άλλα που θα βρείτε στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Δηλώστε συμμετοχή είτε στο hello@wearebright.gr είτε στην σελίδα του Chocolate Fest στο facebook - https://www.facebook.com/chocolatefestgr, με τις θέσεις συμμετοχής ανά σεμινάριο να είναι περιορισμένες.

Παράλληλα όλες τις μέρες διεξαγωγής του Chocolate Fest και σε διάφορες ώρες, γνωστοί σεφ αλλά και food bloggers θα μας εισάγουν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με ευφάνταστες ιδέες για συνταγές πιο σοκολατένιες από ποτέ στο Live Cooking του φεστιβάλ. Ελένη Ψυχούλη – Madame Ginger - Γιώργος Τσούλης - Μάγκυ Ταμπακάκη – EMIS CUPCAKES - Le Monde με Pastry Chef τον Κωνσταντίνο Χολέβα - Χρήστος Γλωσσίδης/ Κων/νος Συμεωνίδης για τέσσερις ημέρες θα δημιουργούν ζωντανά μπροστά στο κοινό ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς με βάση τη σοκολάτα.

Την μουσική σας απόλαυση κατά τη διαρκεία του Φεστιβάλ αναλαμβάνουν ο Pepper 96.6 και ο Mέντα 88FM.

Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Chocolate Fest και στο Facebook Event για ανακοινώσεις, διαγωνισμούς και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις

 

Hyperlinks:

Official Url: www.chocolatefest.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/chocolatefestgr

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/chocolatefest_gr/

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1540519126093564/

 

Περισσότερες πληροφορίες

Τ: 6943258864

Εmail: hello@wearebright.gr

 

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E -Tickets: https://www.viva.gr/tickets/festival/technopoli-dimou-athinaiwn/chocolate-fest/

 

Chocolate Fest | Αθήνα – Info

 

Πού: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πότε: 14, 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019

Πόσο: 3€/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών

Διοργάνωση: bright

 

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη | 16:00 – 21:00

Παρασκευή | 16:00 – 21:00

Σάββατο | 11:00 – 21:00

Κυριακή | 11:00 – 21:00

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική Είσοδος: 3€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/02/2019 - από τις 11:00 έως τις 21:00