Ώρα για μια φανταστική περιπέτεια στην Αρχαία Αίγυπτο από την Be a Greek !

Η Be a Greek σας παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τη νέα της Δράση, μια φανταστική περιπέτεια στην Αρχαία Αίγυπτο! Σε ένα μαγικό σκηνικό, την Αιγυπτιακή συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού μας Μουσείου, θα απολαύσουμε ένα δίωρο ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην εποχή όπου οι Φαραώ αποφάσιζαν για την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων!
 
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, φιλοξενεί μεταξύ άλλων μια από τις κορυφαίες συλλογές Αιγυπτιακών αρχαιοτήτων παγκοσμίως! Κατά τη ξενάγησή μας σε αυτή από επαγγελματία διπλωματούχο ξεναγό της Be a Greek, θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την καθημερινή ζωή των αρχαίων Αιγυπτίων, τις κοινωνικές δομές, τη λατρεία θεοτήτων, τις μεγάλες Δυναστείες των Φαραώ, τις πυραμίδες και τα ήθη και έθιμα της εποχής και θα εξερευνήσουμε μαζί χιλιάδες χρόνια ιστορίας!
 
 
Κανείς δεν πρέπει να χάσει τη μοναδική αυτή ευκαιρία να δει από κοντά και να εξερευνήσει το Δώρο του Νείλου, ανακαλύπτοντας τα πανάρχαια μυστικά που κρύβουν οι πυραμίδες, οι μούμιες και οι παντοδύναμοι Φαραώ!
 
Απολαύστε αυτή τη μοναδική Ξενάγηση με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο η Be a Greek σας προσφέρει:
 
• Αξεπέραστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
• Θεματική προσέγγιση στην ξενάγηση
• Μικρά γκρουπ μέχρι 30 άτομα
• Κορυφαίοι επαγγελματίες Διπλωματούχοι Ξεναγοί
 
Σημαντικές Πληροφορίες:
 
  • Ημερομηνία Ξενάγησης: Κυριακές 13 & 27 Ιανουαρίου και Κυριακές 10 & 24 Φεβρουαρίου 2019
  • Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 10:00 (μόνο για 10/02) 12:00 (10 & 24/02)
  • Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου.
  • Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο.
  • Για να λάβετε μέρος στη Δράση μας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Όπως πάντα, δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης και πληρωμής θέσεων την ημέρα της ξενάγησης (κρατήσεις θέσεων εδώ)
  • Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου εισόδου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες εδώ )
  •  Σημείο Συνάντησης: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 44, Αθήνα (στο εσωτερικό της κεντρικής αίθουσας στην είσοδο του Μουσείου). Δείτε το σημείο στο Google Maps εδώ
  • Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek
 
* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, έχοντας ήδη μεριμνήσει να έχετε στη κατοχή σας το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.
 
** Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη Δράση μας δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους. Παρακαλούνται οι κκ. Συνοδοί όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της Ξενάγησης καθ'όλη τη διάρκειά της και τα παιδιά να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
 
*** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Παρακαλούμε όπως προβείτε στην κράτησή σας το συντομότερο δυνατόν, αφού όπως συμβαίνει πάντα στις Δράσεις μας, τα διαθέσιμα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν.
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 
 

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 694 55.06.165

Διεύθυνση: 

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 44

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/02/2019 - 10:00