Πέππα το Γουρουνάκι "Το όνειρο της Πέππα" συνεχίζει να ταξιδεύει για μικρούς και μεγάλους

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ η επίσημη θεατρική παράσταση που παίζεται σε Μ. Βρετανία και Αμερική μετά την μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα.

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.
Βραβεία: BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation, AIAFF Best TV Production 2005,British Animation Award Nominated for best pre-school.

Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.
Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μα η δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα μαγεύει όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο;

Μέσα από ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και…θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους!

Μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας.

Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της, η παράσταση μυεί τα παιδιά στην μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του από την πρώτη στιγμή και να μείνει χαραγμένη στην μνήμη του.

Η επίσημη θεατρική παράσταση ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ «Το Όνειρο της Πέππα» θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο Ωραιόκαστρο, στο Θερινό Κινηματογράφο Ωραιοκάστρου την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 7:45 μ.μ.,στο Σοχό, στο Ανοιχτό Θέατρο «Γιάννης Γλαβίνας» θέση Ράκοβο την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ.,στην Ασπροβάλτα, στο Αμφιθέατρο Ασπροβάλτας. την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ.,

Τιμή εισιτηρίου:12€
Tιμή προπώλησης 10€

Εισιτήρια προπωλούνται:
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, Εμπορικό Κέντρο Castle Mall, Τηλ.: 2310 200912

ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ: στο Βιβλιοπωλείο ΓΙΓΗ Εγνατία Οδός 2 Τηλ.:23970 23434

στα Seven Spot, Media Markt και ηλεκτρονικά στο

https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-oneiro-tis-peppa/

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30 π.μ.- 2:00 μ.μ. & 5:30 -10:00 μ.μ.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30 π.μ.- 2:00 μ.μ. & 5:30 -10:00 μ.μ.

Διεύθυνση: 

Θερινός Κινηματογράφος Ωραιοκάστρου

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή εισιτηρίου:12€ Τιμή προπώλησης 10€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

23/07/2018 - 20:30
24/07/2018 - 20:30