Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τη σειρά βιβλίων "Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ" του Έντουαρντ Μπέρι

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ,Η Αλίκη στη Χώρα της Βαρεμάρας του Έντουαρντ Μπέρι μετάφραση: Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη

Η Acción Cultural Española, η Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Έντουαρντ Μπέρι "Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ" την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, στις 7:30 μ.μ.,στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός», στη Λευκάδα.

Ελάτε να γνωρίσετε τον Ισπανό συγγραφέα Εντουάρντο Χάουρεγκι, που μαζί με τον Ιταλό συγγραφέα Πιερντομένικο Μπακαλάριο κρύβονται πίσω από το ψευδώνυμο Έντουαρντ Μπέρι.

Ένας μοχθηρός κακός προσπαθεί να καταστρέψει τις κλασικές ιστορίες και να εξαφανίσει τη λογοτεχνία.
Έτσι, ένα πιστόλι λέιζερ βρέθηκε στα χέρια του Κάπτεν Χουκ, ένας γκρινιάρης νάνος έγινε σωματοφύλακας και ένας δράκος επιτέθηκε στον Δον Κιχώτη.
Και τώρα ήρθε η σειρά της καημένης της Αλίκης!
Η Άλμπα και ο Ντιέγκο πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σώσουν το Άσπρο Κουνέλι και να μην επιτρέψουν η Χώρα των Θαυμάτων να μετατραπεί σε Χώρα της Βαρεμάρας!

Ο Εντουάρντο Χάουρεγκι και η μεταφράστρια Καλλιρρόη Τσολακίδου θα παρουσιάσουν το βιβλίο, ενώ με τη βοήθεια του κοινού θα προσπαθήσουν να πάρουν το πιστόλι λέιζερ από τον Κάπτεν Χουκ, να σώσουν τον Πίτερ Παν και να επαναφέρουν την ιστορία στην αρχική της κατάσταση.

Για παιδιά από 8 ετών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μην το χάσετε!

Θα υπάρχει διερμηνεία από τα ισπανικά στα ελληνικά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 10ου Φεστιβάλ ΛΕΑ.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Λευκάδα, στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός»

Πόλη: 

Κόστος: 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/06/2018 - από τις 19:30 έως τις 20:30