Παγκόσμια έκθεση Γάτας - Athens wcf world show

Στις 12 και 13 Μαΐου διοργανώνεται στη χώρα μας η παγκόσμια έκθεση μορφολογίας γάτας. Περισσότεροι απο 100 υπερήφανοι ιδιοκτήτες καθαρόαιμων φυλών, αλλά και γατών σπιτιού, από Ελλάδα και από εξωτερικό, θα συμμετάσχουν με τις γάτες τους. Μαζί τους θα βρίσκονται οι αγαπημένες αλλά και εξέχουσες γατίσιες προσωπικότητες προς υιοθεσία, απο το φιλοζωικό σωματείο Μεριμνώ. Πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση μορφολογίας γάτας, υπό το σύστημα της WCF. Οι εκθέσεις χωρίζονται σε εθνικές, διεθνείς και παγκόσμιες, ανάλογα τη βαρύτητα των τίτλων που μπορούν να απονείμουν σε μια γάτα.

Θα συμμετέχουν γάτες καθαρόαιμες, γάτες σπιτιού, καθώς και γάτως προς υιοθεσία από φιλοζωικά σωματεία.Τα σωματεία που θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, θα είναι τα εξής: «Μεριμνώ» και «Αδεσποτολόγιο».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα λάβουν μέρος γάτες από τη φυλή Μανσκιν.

Άλλες φυλές

  • Singapura (η πιο μικρόσωμη γάτα του κόσμου)
  • Περσικές
  • Εξωτικές
  • Βρετανικές κοντότριχες
  • Νορβηγικού δάσους
  • Σιβηρίας
  • Ragdoll
  • Main Coon
  • Sphynx
  • Αβυσσινίας
  • Σομαλίας

Καλεσμένοι Κριτές:

Κα.Anna Rudakova- Vice President WCF (AB Russia)
Κα. Marina Litvina  (AB , RUSSIA)
Κα. Katerina Anyfandi (SL, GREECE)
Κος.Massimo Picardelo WCF, TICA (AB ITALY)
 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤEΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΤΑΣ

  1. Τελευταία ημέρα δηλώσεων συμμετοχής είναι η 30η Απριλίου 2018 2. Μπορώ να δηλώσω την γάτα μου με 2 τρόπους είτε μέσω της πλατφόρμας top cat: http://en.top-cat.org/cat-shows/2485, είτε μέσω e- mail: felinagreece@gmail.com
  2. Δεκτές γίνονται καθαρόαιμες γάτες με pedigree, ενώ γάτες που στερούνται pedigree μπορούν να διαγωνιστούν στην κατηγορία γάτας σπιτιού εφόσον είναι στειρωμένες.
4. Μόνο στειρωμένες γάτες μπορούν να λάβουν μέρος στην κατηγορία γάτας σπιτιού.
  3. Κατά την ημέρα της εκθέσης, είναι απαραίτητο το βιβλιάριο υγείας, ή το διαβατήριο της γάτας, στο οποίο πρέπει να αναγράφονται : α. Τα στοιχεία ιδιοκτήτη, β. Ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης (μίκροτσιπ), αντιλυσσικό εμβόλιο σε ισχύη, τριπλό ή τετραπλό εμβόλιο επίσης σε ισχύή, πρόσφατη αποπαρασίτωση ενημερωμένη.
  4. Δεν επιτρέπονται γάτες οι οποίες βρίσκονται σε κύηση ή γαλουχία, πρόσφατα χειρουργημένες, ή υπό ανάρωση.
  5. Οι γάτες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 3ο μήνα.
  6. Δεν επιτρέπεται και δεν έχει νοημα να φέρετε τον σκύλο σας, ή ακόμη και την γάτα σας έαν εκείνη δεν διαγωνίζεται, αφενώς γιατί δεν θα υπάρχει προβλεπόμενος χώρος για την ξεκούραση της, αφετέρου θα αναστατωθούν οι υπόλοιπες γάτες, απο περριφερόμενα λοιπά ζώα. 9. Ο κτηνιατρικός έλεγχος ξεκινάει 9.00-10.00 και τις 2 ημέρες.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Ολυμπιακό στάδιο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο.

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος: Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/05/2018 - από τις 10:00 έως τις 19:00
13/05/2018 - από τις 10:00 έως τις 19:00