Έρχεται η Sportexpo 2018 στη Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, η 3η Sportexpo, πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 29-31 Μαρτίου 2018 και έχει στο επίκεντρο της τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία συνδιοργανώνει την έκθεση μαζί με την ΔΕΘ-Helexpo, η Sportexpo θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν αθλητικές επιδείξεις, να πάρουν μέρος σε αθλητικά τουρνουά και να γνωρίσουν από κοντά πολλά ερασιτεχνικά αθλήματα.

Με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ η έκθεση είναι ένα αθλητικό γεγονός μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο φέρνει κάτω από την ίδια στέγη δεκάδες αθλήματα, συλλόγους, φορείς, αθλητές, προπονητές, αθλίατρους, φυσικοθεραπευτές κα.

Πένταθλο, κωπηλασία, beach-volley, κανόε-καγιάκ, τοξοβολία, στίβος, γυμναστική, πάλη, τζούντο, kick boxing, Taekwondo, ποδηλασία, σκοποβολή και ξιφασκία είναι ορισμένα μόνο από τα αθλήματα που θα παρουσιάσουν διαδραστικά και μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι αντίστοιχες εθνικές ομοσπονδίες, ενώ παρόντες θα είναι πολλοί ακόμη φορείς του αθλητισμού.

Τα περίπτερα 9 και 10 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου θα φιλοξενήσουν ακόμη νέα αθλητικά είδη και προϊόντα, αθλητικά ραδιόφωνα, γυμναστήρια και εξοπλισμό γυμναστηρίου, ενώ θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις και αθλητικές ημερίδες, που θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετάσχουν ενεργά στην έκθεση και να έρθουν σε επαφή με πολλά Ολυμπιακά αθλήματα.

Η καθημερινή άσκηση ως τρόπος ζωής, η άθληση για τα άτομα με αναπηρία, ο αθλητισμός στο σχολικό περιβάλλον, τα ομαδικά σπορ και η σύνδεση του αθλητισμού με τον εθελοντισμό είναι ορισμένα μόνο από τα ζητήματα που προάγει η διοργάνωση της Sportexpo.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υλοποιηθούν και πολιτιστικές δράσεις για τους μικρούς φίλους της Sportexpo.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο 8 θα φιλοξενούνται και τα κέντρα εγγραφών του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Το ωράριο λειτουργίας της Sportexpo είναι όλες τις ημέρες λειτουργίας της (29-31 Μαρτίου) από τις 10:00-20:00.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 2310 291 111

Διεύθυνση: 

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Εγνατία 154

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/03/2018 - από τις 10:00 έως τις 20:00
30/03/2018 - από τις 10:00 έως τις 20:00
31/03/2018 - από τις 10:00 έως τις 20:00