ΚοσκινοΑρμενίζοντας τη Γη με το Θέατρο Ανάποδα στο ΦΙΞ in art

Το ΦΙΞ in art, συνεχίζει να καπελώνει τα Σαββατοκύριακα μας και φιλοξενεί στο ιστορικό κτίριο του ΦΙΞ μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, με ελεύθερη είσοδο.

Τα Σαββατοκύριακα της Άνοιξης θα είναι γεμάτα όμορφες ιστορίες, χρώματα, μουσική και τραγούδι.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, κατά τις ώρες: 17:30 & 20:30, σας περιμένουμε παρέα με το Θέατρο Ανάποδα και την παράσταση "ΚΟΣΚΙΝΟΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΗ".

Η παράσταση «ΚοσκινοΑρμενίζοντας τη Γη» είναι ένα έργο κούκλας και αντικειμένων του Θεάτρου Ανάποδα εμπνευσμένο από την nonsense ποίηση του Edward Lear.

Ένα σύνολο από ά-νοητες διασκεδαστικές ρίμες που ανακατεύουν όλες μας τις αισθήσεις, τις κάνουν δείπνο με κιμά και φέτες κυδωνιού, τις τυλίγουν σε ροζ χαρτί, τις βάζουν σε πήλινο σκεύος και τις αφήνουν να ταξιδέψουν σε θάλασσες μακρινές και σε δεντροσκέπαστες ακτές εκεί όπου φυτρώνουν τεράστιες κολοκυθιές και καρέκλες ξεχωριστές!.

Το Θέατρο Ανάποδα παίζει με τα θέματα ποιημάτων του σημαντικότερου συγγραφέα παραδοξολογημάτων της Βικτοριανής εποχής, συνθέτοντας ένα διασκεδαστικό ταξίδι στα μακρινά μέρη όπου οι μπερδεμένοι ζουν. Οι παράξενοι αυτοί ταξιδιώτες, μαζί με τους θεούς τους γνωστοί ως Φυρδημιγδοί, μεταμορφώνουν τον σκηνικό χώρο συνοδεία μουσικής και τραγουδιού βουτώντας σε τέσσερις θαλασσινές ιστορίες. Η Γλαυξ και η Ψιψίνα χορεύουν στην φεγγαρόλουστη αχτή ενώ ο Γιόγκι Μπόγκι Μπο καβάλα στη χελώνα φεύγει για τις νήσους Μποσανόνα, το Πόμπλ ψάχνει ψάρια για να ταϊσει της θειάς του τη γάτα και οι Φυρδημιγδοί μπερδεμένοι αρμενίζουν με πλοίο ενα κόσκινο ναι!

Διασκευή : Θέατρο Ανάποδα, Σκηνοθεσία : Klodiana Camati, Εικαστική επιμέλεια: Μιχάλης Θεοδοσιάδης, Performer: Μελισσάνθη Καραμπάτσου, Μιχάλης Θεοδοσιάδης Παραγωγή: Θέατρο Ανάποδα.

https://theatroanapoda.wordpress.com/2018/02/19/1211/

Διάρκεια 45 λεπτά.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο τηλ.2310 500 034.

Είσοδος ελεύθερη.

Έξοδος με Ελεύθερη Συνεισφορά στο καπέλο.

ΦΙΞ in art
26ης Οκτωβρίου 15,
Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο τηλ.2310 500 034

Διεύθυνση: 

ΦΙΞ in art
26ης Οκτωβρίου 15,

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη. Έξοδος με Ελεύθερη Συνεισφορά στο καπέλο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/03/2018 - 17:30