«Ναι στα φρούτα Ναι στα λαχανικά» Στους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά στο Helexpo Maroussi

Μέσα από τον παραμυθένιο κόσμο του Ευγένιου Τριβιζά θα υλοποιηθεί και για την φετινή χρονιά η ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες κατανάλωσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις Ενημέρωσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών σε Σχολεία».

Το νέο συναρπαστικό θεματικό πάρκο των Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά περιμένει τους επισκέπτες του στο Helexpo Maroussi για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μικροί και μεγάλοι φίλοι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευεργετικές ιδιότητες της κατανάλωσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Το «Μανάβικο του Μανώλη» έχει στηθεί και περιμένει να μοιράσει μήλα Zagorin, πορτοκάλια Αιγίου και πατάτες Νάξου στους επισκέπτες, που θα περιηγηθούν στο θεματικό πάρκο, ενώ ειδικός διατροφολόγος θα ενημερώνει μικρούς και μεγάλους μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι γέλιου και φαντασίας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης θα διεξαχθεί διαγωνισμός με δέκα τυχερούς νικητές με έπαθλο ένα laptop. Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση την τελευταία μέρα λειτουργίας του θεματικού πάρκου.

Οι ενημερώσεις στο «Μανάβικο του Μανώλη» θα πραγματοποιηθούν από τις 27-29 Νοεμβρίου, ενώ από τις 30 Νοεμβρίου 2017 έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή (πάντα στις ώρες λειτουργίας του θεματικού πάρκου).

Φορείς υλοποίησης του προγράμματος «Ναι στα φρούτα Ναι στα λαχανικά» είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιγίου – ΠΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/naistafrouta/
www.fruit-veg.eu

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210 61 68 888

Διεύθυνση: 

Helexpo Μαρούσι
Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/11/2017 - 09:00