Ο βασιλιάς των πουλιών δίνει ραντεβού με τα παιδιά στον Παιδικό Ιανό

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, η Ανθή Θάνου θα παρουσιάσει στον Παιδικό ΙΑΝΟ το βιβλίο της "Ο βασιλιάς των πουλιών", από τις εκδόσεις Βάρφη. Αφήγηση: Ανθή Θάνου, Μουσική: Αλέξανδρος Μακρής. Συμμετέχουν παιδιά του 1/θ Νηπιαγωγείου Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

O βασιλιάς των πουλιών είναι ένα βιβλίο που συνοδεύεται από cd με πέντε παραμύθια της προφορικής παράδοσης από διάφορες χώρες του κόσμου. Η αφηγήτρια Ανθή Θάνου επιμελήθηκε τα κείμενα των παραμυθιών και αφηγείται τις ιστορίες με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Η αφήγηση συνοδεύεται από τη μουσική και τα τραγούδια του Αλέξανδρου Μακρή, τονίζοντας τη δράση των ηρώων στα δύσκολα μονοπάτια που πορεύονται. Η εμπνευσμένη εικονογράφηση της Μαρίας Μυστακίδου δίνει τη δυνατότητα στο αναγνωστικό κοινό να ονειρεύεται περισσότερο τις εικόνες των παραμυθιών. Οι ήρωες των παραμυθιών περνούν δοκιμασίες, αλλά στο τέλος κερδίζουν, είναι νικητές και... φτεροκοπούν στο δρόμο που ναι γεμάτος με φως, στο δρόμο της ελευθερίας!!!

Ιανός
Μητροπόλεως 73
Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 268 682

Διεύθυνση: 

Ιανός
Μητροπόλεως 73

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/11/2017 - 18:00