Τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν για την ανακύκλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας

Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας και το Νομικό Πρόσωπο «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή», για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιούν θεματικές δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του «προγράμματος ημερήσιας απασχόλησης» του Νομικού Προσώπου στο χώρο της κεντρικής βιβλιοθήκης.

Έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής και συγκεκριμένα της αντιδημάρχου, Κυριακής Χιώτη-Πρασσά, η πρώτη δράση θα αφορά στην ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των παιδιών στην πρακτική της ανακύκλωσης. Για τον σκοπό αυτό, η Θάλεια Βρεττού, με την εθελοντική συμβολή και την ιδιότητα της εκπαιδευτικού, θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο παιδικό τμήμα της κεντρική βιβλιοθήκης (3ος όροφος), την Παρασκευή 14 και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 (ώρες 11:00-13:00), για τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Η ενημέρωση των εξήντα, περίπου, παιδιών, θα στηριχθεί στο εκπαιδευτικό υλικό που παραχώρησε η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής και αποτελείται από σταυρόλεξα, δημιουργικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά video, παιχνίδια σωστού, ή λάθους, παιχνίδια διαχωρισμού υλικών κ.ά.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Διεύθυνση: 

Δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/07/2017 - από τις 11:00 έως τις 13:00
17/07/2017 - από τις 11:00 έως τις 13:00