Φτου ξελύπη με ελεύθερη είσοδο στο BOOKTALKS

Το βιβλιοπωλείο BOOKTALKS, η ΜΕΤΑδραση και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλουςστο πρώτο ταξίδι του νέου βιβλίου της Μαριέττας Κόντου "ΦΤΟΥ ΞΕΛΥΠΗ" την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Ταξίδι νερένιο, παιδικό, ασυνόδευτο και γενναίο.Η Νουρ μιλά για την Κολυμβησία των ονείρων της, μας παίρνει από το χέρι και με μια βαλίτσα με τα απαραίτητα αλλά και πολύτιμα ανοίγει φτερά!

Χάρτες, πυξίδες και όνειρα, τα εισιτήρια που θα χρειαστούμε για αυτή την ιστορία πείσματος και παιδικής αξιοπρέπειας, με φτερά στην πλάτη και σακίδιο στους ώμους που ξορκίζει τη λύπη με ένα «Φτου» και που θα μπορούσε να είναι και δική μας!

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης μας μιλά για νερό, γλυκό και αλμυρό, για θάλασσα, κολύμβηση, για όνειρα, στόχους, πείσμα και ήθος αθλητικό.

Η Μαρη-Λώρα Καποδίστρια, υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσιότητας της ΜΕΤΑδρασης,
μας ξεναγεί στον κόσμο των παιδιών που αφήνουν πίσω λυπημένες πατρίδες και μαζί αναζητούμε τρόπους να τα βοηθήσουμε και να στηρίξουμε κάθε παιδί που είναι ή αισθάνεται μόνο του.

Για παιδιά ηλικίας από 8 ετών

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

BOOKTALKS
Αρτέμιδος 47, Παλαιό Φάληρο
τηλ. 210 98 02 520

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210 98 02 520

Διεύθυνση: 

BOOKTALKS
Αρτέμιδος 47, Παλαιό Φάληρο

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/05/2017 - 12:00