1ο “Cross Your Limits Mixed Teams”: Ξεπεράστε τα όρια σας στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ

Η ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της SPORTEXPO MARATHON 2017, διοργανώνει μαζί με την GRAFTS HELLAS το 1ο “Cross Your Limits Mixed Teams”, στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ το Σάββατο 1 Απριλίου 2017.

Ξεπεράστε τα όρια σας και φυσικά διασκεδάστε. Διαγωνιστείτε με ομάδες που εσείς θα δημιουργήσετε και κερδίστε δώρα απο τους Υποστηρικτές.

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος ομάδες των 3 ατόμων (2 άνδρες – 1 γυναίκα) οι οποίοι διαγωνίζονται σε 4 δοκιμασίες - αγωνίσματα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η κάθε ομάδα δηλώνεται με τίτλο που έχει αποφασίσει, ενώ αγνωνίζεται έχοντας ίδια αθλητική ενδυμασία και πάλι με τον τίτλο της ομάδας.

Δοκιμασίες - Αγωνίσματα
SLED PULL-PUSH (απόσταση 200m με 60 κιλά αντίσταση, κίνηση σπρώχνω και έλκω/τραβώ)
PUSH UPS HAND REALGASED ( κάμψεις τάσεις των αγκώνων για 3’ – Hand Realgased)
BOX JUMPS ( άλματα για 3’ )
FARMERS WALK (περπάτημα 200m με kettle bells των 24kg)

Κανονισμοί δοκιμασιών
Κάθε ομάδα υποχρεούται να λάβει μέρος σε κάθε δοκιμασία ενώ οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται να λάβουν μέρος και οι 3 (τρεις) τουλάχιστον 1(μία) φορά. Το πόσες φορές θα συμμετέχει κάθε διαγωνιζόμενος και σε ποια σειρά στις δοκιμασίες, είναι τακτική και απόφαση της κάθε ομάδας.

Στις δοκιμασίες των αποστάσεων θα υπάρχουν 2 κριτές οι οποίοι θα ελέγχουν τα όρια που έχουν οριστεί για τις αποστάσεις όπως επίσης και το χρόνο της επίδοσης κάθε ομάδας.Στις δοκιμασίες με διάρκεια χρόνου θα υπάρχει ένας κριτής που θα μετράει το σύνολο των επαναλήψεων.

Στη δοκιμασία του Sled pull-push θα πρέπει το αντικείμενο βάρους 60 κιλών να μεταφέρεται μια φορά pull (τραβώντας) και μια φορά push (σπρώχνοντας). Η δοκιμασία ολοκληρώνεται με 10 επαναλήψεις των 20 μέτρων.

Στη δοκιμασία box jumps θα πρέπει να προσγειώνονται και με τα 2(δύο) πόδια πάνω στο box και να επιστρέφουν στην αρχική τους θέση με ελεύθερη βούληση κίνησης (2 πόδια ή 1-1 πόδι).

Στη δοκιμασία Push ups – Hand Realgased πρέπει σε κάθε κάμψη αγκώνων, το σώμα να εφάπτεται με το έδαφος και να ανασηκώνονται οι παλάμες από το έδαφος για να είναι επιτυχής και έγκυρη η κάθε επανάληψη.

Στη δοκιμασία Farmer’s walk οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περπατούν κι όχι να τρέχουν.

Σε κάθε ολοκλήρωση των 20 μέτρων πρέπει να τοποθετούνται τα kettlebells στο έδαφος σε συγκεκριμένα σημεία που θα οριστούν, στο τέλος των αποστάσεων.

Η υποβολή της αίτησής σας λήγει στις 30/03/2017
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
http://sportexpo.helexpo.gr/el/2017_Cross_Your_Limits_Registration?utm_s...

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 2310 291 111

Διεύθυνση: 

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Εγνατία 154

περίπτερο 12 της ΔΕΘ

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/04/2017 - 11:00