Με 7 παραμύθια συντροφιά, θα σας πω όνειρα γλυκά στο «Νους και Γνώση»

Οι εκδόσεις Το ΧΩΝΙ θα παρουσιάσουν Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, κατά τις ώρες 18:00 -19:00, το νέο βιβλίο «Με 7 παραμύθια συντροφιά, θα σας πω όνειρα γλυκά» της Ντίνας Μαχαιρίδη.

Οι ARTE-μπα-μπλομ μαζί με τους μικρούς τους αναγνώστες θα ταξιδέψουν ως το βυθό της θάλασσας, για να γνωρίσουν την χορωδία των υποθαλάσσιων νησιών. Θα συναντήσουν ένα ντροπαλό καρότο που πήγε πρώτη φορά σχολείο, αλλά και μια ομάδα μανιταριών που προσπαθεί να σώσει το πευκοδάσος. Θα διαπιστώσουν πόσο μακριά ή πόσο κοντά τους βρίσκεται η αληθινή διασκέδαση, θα αναρωτηθούν αν ένας πρόεδρος «διαφορετικός» μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός, θα διασκεδάσουν με την προετοιμασία της χρυσής ομάδας των φρούτων και τέλος θα ανακαλύψουν ποια είναι τα δυο κλειδιά που μπορούν να απελευθερώσουν την πριγκίπισσα Χαρά από τη φυλακή.

Το εν λόγω βιβλίο είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα να απολαύσετε όλες τις ιστορίες οπτικοποιημένες, σκανάροντας το QR CODE που θα βρείτε στην αρχή κάθε παραμυθιού. Η εικονογράφηση έχει γίνει από τον Φώτη Φωτίου, ενώ στην αφήγηση των οπτικοποιημένων παραμυθιών είναι η Ασπασία Παπαϊωσήφ.

Είσοδος ελεύθερη.
Ηλικίες 3+.

Πληροφορίες: τηλ. 2310 907 422

«Νους και Γνώση»
Νικολάου Πλαστήρα 9, Χαριλάου και Μεγάλου Αλεξάνδρου 23, Πυλαία
Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 907 422
e-mail:nousgnosi@gmail.com

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 907 422
e-mail:nousgnosi@gmail.com

Διεύθυνση: 

«Νους και Γνώση»,Νικολάου Πλαστήρα 9, Χαριλάου και Μεγάλου Αλεξάνδρου 23, Πυλαία

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/03/2017 - 18:00