Παρουσίαση μουσικού παραμυθιού από τη Λητώ στον Ιανό

Ο  ΙΑΝΟS Θεσσαλονίκης  & οι Εκδόσεις βιβλιοΔιάπλους σας προσκαλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου στην  Αριστοτέλους το Σάββατο 4 Μαρτίου του 2017 & ώρα 12 το μεσημέρι  στην πρώτη δραματοποιημένη παρουσίαση του νέου μουσικού παραμυθιού της  συγγραφέως Λητώς  Τσακίρη Παπαθανασίου που έχει τον τίτλο "ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ!" σε μουσική Νίκου Ευθυμιάδη &  Εικονογράφηση Νικόλα Γιαννόπουλου . 

                                                                                                                                         
 
Ο Μαέστρος  θα  συμμετέχει στην εκδήλωση παίζοντας  μουσική ζωντανά ενώ μαζί με τη συγγραφέα θα τραγουδήσουν  & θα δραματοποιήσουν μικροί μαθητές  των Κέντρων Προσχολικής Αγωγής – Νηπιαγωγείων  «Balloonland» 
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για το βιβλίο αυτό οι κυρίες, Γεωργία Κιζιρίδου Εξελικτική-Σχολική Ψυχολόγος, MSc, Α.Π.Θ., Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων,  η Ευαγγελία Κανταρτζή Σχολική Σύμβουλος & Πρόεδρος του Μουσείου Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης & η Βούλα Παπατσιφλικιώτη Δημοσιογράφος & Συγγραφέας
 
Το παραμύθι που κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της UNESCO & μας μιλά για το ευαίσθητο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, το προλογίζει με θέρμη στο οπισθόφυλλο του ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς & Νήσων κος Ιωάννης Μαρωνίτης.
 
Το θέμα του σχολικού εκφοβισμού είναι ένα φλέγον ζήτημα που η συγγραφέας προσεγγίζει με ευαισθησία και προτείνει την αποδοχή των ατίθασων παιδιών με ζεστασιά, διάλογο &  αγάπη . Με  πρώιμη παρέμβαση μπορούμε σταθερά και υπεύθυνα να εξαλείψουμε τις ακραίες συμπεριφορές των παιδιών μας ώστε στο μέλλον να πάψουν να υπάρχουν θύτες στα σχολεία μας .                                                        
 
Στο βιβλίο  σχολιάζει το θέμα  συμμετέχοντας φιλικά & η  Διδάκτωρ Ψυχολογίας  & Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού -Πανεπιστημίου  Paris V κα Γιάννακα Νατάσσα ,  οποία προτείνει λύσεις για την εξάλειψη του δυσάρεστου αυτού σχολικού φαινομένου  .
 
Η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου για άλλη μια φορά ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του μουσικού παραμυθιού. Το βιβλίο ανήκει στη νέα σειρά της συγγραφέως "ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ "  
 
Σας περιμένουμε  για ένα όμορφο & δημιουργικό ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο των  εκπαιδευτικών παραμυθιών της συγγραφέως , με  τραγούδι,  ρυθμό και παραμυθένια μουσική.                                                   
 
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :6972271968 ΛΗΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

ΤΗΛ 6972271968- ΕΜΑΙL: litotsakiri@gmail.com

Διεύθυνση: 

ΙΑΝΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 7 Θεσσαλονίκη

Πόλη: 

Κόστος: 

ΔΩΡΕΑΝ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/03/2017 - από τις 12:00 έως τις 13:30