Κατοικίδια εν δράσει

Ετοιμαστείτε το τριήμερο 14 με 16 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους σας το μεγαλύτερο φεστιβάλ-γιορτή για τα ζώα συντροφιάς. 

Με μια πληθώρα εκδηλώσεων, διαγωνισμών και επιδείξεων, το «Κατοικίδια Εν Δράσει» θα αποτελέσει τον ιδανικό τόπο για να συναντήσετε ιδιοκτήτες και χομπίστες. Ο τεράστιος χώρος του «Metropolitan Expo» έκτασης 12.500 τ.μ θα χωριστεί σε ζώνες ενδιαφέροντος. Κάθε μια από αυτές θα φιλοξενήσει διαγωνισμούς και δραστηριότητες στους οποίους θα προβληθούν προϊόντα και υπηρεσίες για  ζώα συντροφιάς. 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα πραγματοποιηθούν:

  • το «International Dog Festival - Athens 2016», με τη συνεργασία του  Κυνολογικού Όμιλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανώσει τριπλή διεθνή έκθεση σκύλων.
  • το «International Cat Festival 2016», με τη συνεργασία τηςFelina Greece, η οποία θα διοργανώσει τριπλή διεθνή έκθεση γάτας.
  • το «International Rat & Rabbit Festival 2016», με τη συνεργασία του ομίλου τρωκτικών και λαγόμορφων, ο οποίος θα διοργανώσει διεθνή έκθεση για πρώτη φορά.
  • Τα Groom Expo & Groom Pro, σεμινάρια καλλωπισμού και πρωτάθλημα grooming για επαγγελματίες.
  • Ο εντυπωσιακός 3ος Διεθνής Διαγωνισμός Δίσκων Ανατολικής Μεσογείου σε συνεργασία με τον Νιντάλ Ρέζεκ υπό την αιγίδα του Discus Club Greece. Για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα αποτελέσει τμήμα του European Master Discus Competition. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και ο 2ος Διαγωνισμός Βιοτοπικού Ενυδρείου.
  • Επίσης, θα υπάρξει μια ζώνη με πολύχρωμα πτηνά κάθε είδους σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ομίλους πτηνών συντροφιάς της Αττικής.
  • Τέλος, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό, σε ειδική ενότητα θα παρουσιαστεί η δράση ζωοφιλικών σωματείων/οργανώσεων.

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 12:00 - 20:00
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 10:00 - 21:00
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 10:00 - 20:00

Αναλυτικό πρόγραμμα στο http://www.petsinaction.gr/program/

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

http://www.petsinaction.gr/

Οδηγίες πρόσβασης (από το επίσημο site του Metropolitan Expo):

-Οδικώς
 
Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.
 
-Με αεροπλάνο
 
Το METROPOLITAN EXPO απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στην Οργάνωση να παρέχει συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου. 
 

Μέσα μαζικής μεταφορά

-Metro
Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο
 
-Προαστιακός Σιδηρόδρομος
Στάση Αεροδρόμιο , γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιo
 
-ΟΑΣA
Ολα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων –  X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη)
 
-ΚΤΕΛ
Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο
 
 
ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
 
Για όλες τις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Metro - Προαστιακός, ΟΑΣΑ - ΚΤΕΛ και Αεροδρόμιο), δίνεται η δυνατότητα στην Οργάνωση να παρέχει απευθείας σύνδεση και σε ελάχιστο χρόνο (μόλις 5΄), με το METROPOLITAN EXPO, με λεωφορεία (shuttle buses), τα οποία σταθμεύουν έξω από την έξοδο 2 των αφίξεων του Αεροδρομίου, σε στάση με ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο».
 
Για την συνεχή ενημέρωση και διευκόλυνση του κοινού υπάρχουν info kiosks με τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς.
 

 

Διεύθυνση: 

ATHENS METROPOLITAN EXPO A.E. Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/10/2016 - από τις 10:00 έως τις 20:00
15/10/2016 - από τις 10:00 έως τις 20:00
16/10/2016 - από τις 10:00 έως τις 20:00