Έλα να τα κάνουμε σαλάτα !!

Ετοιμάζετε πυρετωδώς η… σαλατογιορτή  και σε περιμένουν με την οικογένεια και τους φίλους σου για να γνωρίσετε μυρωδιές, χρώματα, γεύσεις και συνταγές, ποιότητα στο φαγητό και τη ζωή μας!


Την Κυριακή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ήμερα Περιβάλλοντος, έλα να ​#TaKanoumeSalata στο Πάρκο Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο!

Έχεις πολλούς λόγους για να έρθεις:

  • Θα δοκιμάσουμε ντόπια λαχανικά του καλοκαιριού μέσα από μοναδικές σαλάτες
  • Θα μάθουμε πώς φτιάχνουμε λαχανόκηπο στο μπαλκόνι μας και θα γνωρίσουμε την εποχικότητα των φρούτων και των λαχανικών από έμπειρους γεωπόνους
  • Θα παίξουμε διαδραστικά παιχνίδια που θα απογειώσουν το κέφι, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων παιδιών!
  • Θα πάρουμε μέρος στο βιωματικό εργαστήριο "Καλή όρεξη" με αφετηρία το βιβλίο του Eric Carle από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο
  • Θα χαλαρώσουμε με μουσικές επιλογές της Εύας Μπουντούρη από τον EnLefko και στη συνέχεια θα ακούσουμε live τους μοναδικούς The Cahorn keys σε Jazz, Funk & Soul μουσικές

 

Αν δεν μπορείς να έρθεις ή μένεις εκτός Αθηνών
Φτιάξε τη δική σου σαλάτα, βγάλε την φωτογραφία και
α) ανέβασέ τη στο twitter ή instagram με το hashtag #TaKanoumeSalata ή
β) πόσταρέ την στη σελίδα μας στο facebook.
Με αυτό τον τρόπο, η σαλάτα σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο εκείνη την ημέρα στην ειδική σελίδα που έχουμε ετοιμάσει! Α! Και μην ξεχάσεις μαζί με τη φωτογραφία να μοιραστείς μαζί μας το δικό σου μυστικό για την τέλεια σαλάτα!

Τι να φέρεις μαζί σου

Σαλάτα θα έχουμε, αλλά μπορείς να φέρεις ό,τι άλλο μπορεί να την απογειώσει: από τυρί και ζυμαρικά μέχρι ρύζι και όσπρια ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η ορεξή σου. Μην ξεχάσεις να φέρεις ψωμί, παξιμάδι ή κρουτόν.

Απόφυγε το κρέας. Μπορούμε να φάμε το ίδιο καλά και χωρίς αυτό, άσε που μειώνοντας το κρέας συμμετέχουμε στη μείωση σπατάλης φυσικών πόρων που απαιτούνται για την εκτροφή των ζώων και στην αντιμετώπιση του πιο κρίσιμου περιβαλλοντικού προβλήματος της εποχής μας: των κλιματικών αλλαγών.

Πάρε μέρος και εσύ δηλώνοντας συμμετοχή ΕΔΩ!

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

 Πάρκο Φλοίσβου

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/06/2016 - 11:00