Κηφισοπαιχνιδίσματα στο Άλσος Κηφισιάς

Το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού  «Δημήτριος Βικέλας» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ   διοργανώνει για 13η χρονιά τα «κηφισοπαιχνιδίσματα» μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά .

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη διοργάνωση που μεταμορφώνει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» την Κυριακή 29 Μαΐου  2016, ώρα 10.00 π.μ. – 2μ.μ,  σε μια μαγική παιχνιδούπολη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν με ασφάλεια  στον Πύργο Αναρρίχησης, να συμμετάσχουν στην κατασκευή λουλουδιών στο πρόγραμμα

«Το λουλούδι των συναισθημάτων» που θα διοργανώσει η ΄΄ ΠΡΟΝΟΗ ΄΄ του Δήμου μας , να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες  με βιβλία που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Sporos  , Mόnogram και Νομική Παιδική Βιβλιοθήκη , να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν  στο Θεατρικό Παιχνίδι και  να πάρουν μέρος στα δραστήρια  παιχνίδια που θα διοργανώσει το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ΤΖΟΥΝΤΟ και ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας», να  παίξουν  ΣΚΑΚΙ, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting που θα οργανώσει   η εταιρεία ORIFLAME.

Τέλος οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,  ΒΕΝΕΤΗΣ,  OKI DOKI.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Διεύθυνση: 

Άλσος Κηφισιάς

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/05/2016 - από τις 10:00 έως τις 14:00