Το Μαγικό Καρουζέλ

Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες, για παιδιά 3-6 ετών.

«Μια φορά κι έναν καιρό έξω από ένα λούνα παρκ ζούσε ένα πόνυ από αυτά που φωτογραφίζονται τα μικρά παιδιά. Οι περισσότεροι πήγαιναν στο λούνα παρκ και κυρίως στο χρωματιστό καρουζέλ όπου υπήρχαν 7 όμορφα αλόγα τα οποία το μικρό πόνυ κοιτούσε με λαχτάρα. Μια μέρα ένα σκυλί το οποίο τριγυρνούσε στην περιοχή, τον παρότρυνε να φύγει και να κάνει αυτό που ήθελε. Πράγματι, οι δυο φίλοι πήγαν στο λούνα παρκ και άρχισαν να τρέχουν δίπλα στο καρουζέλ. Οι επισκέπτες του λούνα παρκ θαύμαζαν το θέαμα και οι πρωταγωνιστές μας ένιωθαν ευτυχία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.»

Τα παιδιά παίζοντας θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια όπως το «Άλογο του καρουζέλ ή αληθινό, πότε ξεκινάω και πότε σταματώ» και «Βόλτα με το καρουζέλ» αλλά και μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, γίνονται μια παρέα που καλπάζει πάνω σε φτερωτά άλογα και ταξιδεύει στη χώρα της φαντασίας, εκεί όπου όλα είναι δυνατά!

Μέ την αφήγηση του υπέροχου παραμυθιού «Εφτά ξύλινα αλογάκια και ένα αληθινό», μαθαίνουν για την αξία των συναισθημάτων, για το πως μπορόυν να ξεπεράσουν τις φοβίες τους και να πετύχουν τους στόχους τους, αρκεί να το θέλουν! Στο τέλος, με πολλή φαντασία θα κατασκευάσουν το δικό τους πολύχρωμο καρουζέλ που θα πάρουν μαζί φεύγοντας.

Συντονίζει η Μαρία Μαλεζά,
Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Στην αίθουσα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του εργαστηρίου δεν επιτρέπονται τα υποδήματα, θα σας παρακαλούσαμε οι συνοδοί να έχουν μεριμνήσει να προμηθευτούν καλτσάκια για τα παιδιά.

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Σάββατο 09/04, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο γονέα/συνοδού) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Διεύθυνση: 

ART2ART, Παπάφη 149, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής 8€. Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/04/2016 - από τις 11:30 έως τις 12:30