Οι Μαγικές Αιώρες ζωγραφίζουν το χορό ..με τα σώματα και τα πινέλα μας!..

.Μακιγιάζ και χορογραφία προσώπου
Όλες οι παιδικές φατσούλες θα μεταμορφωθούν σε δεξιοτέχνες χορευτές! Η πιο διασκεδαστική υποδοχή στον κόσμο του ΧΟΡΟΥ! Τα παιδιά θα παίξουν, θα γελάσουν και θα βιντεοσκοπηθούν καθώς ξεδιπλώνουν το ‘προσωπικό’ τους ταλέντο!

.Ζωγραφική σε καβαλέτα: ‘Ο Χορός’ του Henri Matisse
Ο χορός μεταφέρεται στα χρώματα και τα πινέλα των μαθητών! Καθένας στο καβαλέτο του με τις κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές θα αφεθεί ελεύθερος να δημιουργήσει εμπνευσμένος από τη δυναμική και την ελευθερία των σωμάτων που δημιούργησε ο Henri Μatisse στο έργο του: Ο χορός!
Όσοι μαθητές το επιθυμούν μπορούν να φέρουν έναν καμβά διαστάσεων 30*50 , ώστε να δημιουργήσουν πάνω σ’ αυτόν το έργο τέχνης τους.

.Χορός και παιχνίδια στις Μαγικές Αιώρες
Η ώρα που τα παιδιά θα ‘γίνουν’ ο χορός! Θα βιώσουν την ελευθερία των κινήσεων και του αέρα. Θα περάσουν από πολλές στάσεις και παιχνίδια, που θα τους αποκαλύψουν τις άπειρες δυνατότητες που έχουν ως ομάδα κι ο καθένας ξεχωριστά! Θα πετάξουν, θα διασκεδάσουν και θα φτιάξουν μια μουσικοχορευτική παράσταση με τις αγαπημένες τους στάσεις και φυσικά με έμπνευση τον πίνακα που θα έχουν δημιουργήσει.

Φτάνοντας στο τέλος της συνάντησης, θα υποδεχτούν τους γονείς και θα τους παρουσιάσουν τη μοναδική τους παράσταση στις Μαγικές Αιώρες αλλά και το τρελό βίντεο που θα έχουν ετοιμάσει!

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Μαγικό Αερόστατο, Διαλέττη 8 ,κέντρο Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Κόστος: 

15 ευρώ/παιδί πραγματοποιείται 10% έκπτωση στα αδέρφια

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/03/2016 - από τις 11:00 έως τις 14:00