Κάνε γρήγορα Άλφονς!

Οι εκδόσεις Μάρτης και το Booktalks με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τίτλου της Σουηδικής σειράς της Gunilla Bergström με ήρωα τον Άλφονς "Κάνε γρήγορα, Άλφονς!"


σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 12:00  σε μια μοναδική βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά.

Γονείς και παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ήρωες των βιβλίων του Μάρτη μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου 'Αννας Παπαφίγκου
Για παιδιά από 4 ετών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

«Κάνε γρήγορα, Άλφονς»

«Άλφονς! Έλα τώρα, πέρασε η ώρα»,φωνάζει ο μπαμπάς από την κουζίνα.
«Πρέπει να πάμε στον παιδικό σταθμό!»
«Ναι, ναι, έρχομαι» λέει ο Άλφονς «θέλω μόνο…»
«θα μου διαβάσεις ένα παραμύθι;» τον παρακαλεί.

Άλφονς: Ο ήρωας των παιδιών!

Ένα κλασικό έργο της παιδικής λογοτεχνίας! Οι Εκδόσεις Μάρτης έφεραν στην Ελλάδα, τον Άλφονς, της Gunilla Bergström, που μεγαλώνει με τον μπαμπά του και ζει απλές, καθημερινές ιστορίες, με τις οποίες ταυτίζονται όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ο Άλφονς θεωρείται σήμερα κλασικό έργο της παιδικής λογοτεχνίας. Από την πρώτη έκδοση, το 1972, έχουν εκδοθεί περίπου 30 ιστορίες του. Συχνά πρόκειται για μικρά καθημερινά επεισόδια, όπου το παιδί αντιμετωπίζεται πάντα με σοβαρότητα. Το χιούμορ και η φαντασία μέσα στην πραγματικότητα είναι βασικά στοιχεία των ιστοριών της Bergström. Ο Άλφονς έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 32 γλώσσες και συνεχώς τυπώνονται νέες εκδόσεις. Μόνο στη Σουηδία έχουν κυκλοφορήσει περίπου πέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Από τις Εκδόσεις Μάρτης κυκλοφορούν και τα «Άπαπα, Άλφονς», «Καληνύχτα, Άλφονς», «Ώρα για πάρτι, Άλφονς». 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τ 210 9802520

Διεύθυνση: 

Booktalks,Αρτέμιδος 47 & Αγ. Αλεξάνδρου 58, Π. Φάληρο

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/11/2015 - από τις 12:00 έως τις 13:30