Ο ΣΝΟΥΠΙ έρχεται στο Kidom

Το Kidom στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται για πρώτη φορά έναν από τους πιο αξιολάτρευτους ήρωες της μικρής και μεγάλης οθόνης: το Σνούπι!

Ο Σνούπι πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή μαζί με τους Τσάρλι Μπράουν, Λούσι, Λάινους και όλη την υπόλοιπη συμμορία στο «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η ταινία» που προβάλλεται στους κινηματογράφους σε 3D. Στην ταινία ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου, ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει τους αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρόνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση. Οι δύο φίλοι μέσα από τις περιπέτειες θα μας αποδείξουν ότι κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει.  

Ο Σνούπι θα βρίσκεται στο Kidom για να φωτογραφηθεί με τα παιδιά και να κληρώσει εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας του και απίθανα αναμνηστικά δώρα στις 24, 25, 27 και 28 Οκτωβρίου. Ελάτε και εσείς και φύγετε νικητές με πολλά δώρα!

Kidom στο AllouFun ParkTo βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων επισκεφτείτε τα: www.allou.gr & www.facebook.com/Kidom

Το AllouFun Park αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Ψυχαγωγίας (Amusement Park) της χώρας, αποσπώντας το βραβείο «Superbrands 2010» στη κατηγορία «Ψυχαγωγία». Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει.

Στο Allou! και Kidom, κατόπιν επικοινωνίας, γίνονται οι πιο fun φωτογραφήσεις μόδας, συνεντεύξεις κτλ.

 

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

 

www.allou.gr

www.facebook.com/Kidom

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/10/2015 - από τις 11:00 έως τις 21:00
25/10/2015 - από τις 11:00 έως τις 21:00