Παιχνίδια Μυστηρίου με την ΚΑΪΣΣΑ

Δύο βραδιές περιπέτειας, μυστηρίου και ατέλειωτης διασκέδασης στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Σας αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής και φαντασίας; Συμμετέχετε σε παιχνίδια ρόλων; Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια; Δίνουμε ραντεβού στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με τα επιτραπέζια παιχνίδια της Κάισσα.

Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015, στις 8 μ.μ., γνωρίζουμε μια νέα εκδοχή του αγαπημένου μας παιχνιδιού «Παλέρμο: Το μεγάλο ξεκαθάρισμα». Στην ήσυχη πόλη του Παλέρμο μια σειρά από δολοφονίες διαταράσσουν την ηρεμία των πολιτών. Η Μαφία έχει απλώσει τα δίχτυα της και κάθε βράδυ ο αριθμός των θυμάτων μεγαλώνει. Οι πολίτες του Παλέρμο πασχίζουν να ανακαλύψουν τους ενόχους. Όμως ποιον να εμπιστευτούν; Κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Ένα είναι σίγουρο: όλοι παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή την ιστορία! 
Σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού, εδώ ΟΛΟΙ οι αθώοι πολίτες μπορούν να έχουν τον δικό τους ρόλο με μια κρυφή ιδιότητα που θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τους ενόχους. Επιπλέον, κάρτες ενεργειών δίνουν νέες δυνατότητες για συλλογή πληροφοριών, μπλόφες και αποκαλύψεις ενόχων! Όταν όμως κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, πόσο αποτελεσματικά θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε όλα αυτά; 
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί με δύο αντίπαλες ομάδες των δεκαπέντε ατόμων.

Την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, στις 8 μ.μ., με το νέο παιχνίδι Mysterium θα μεταφερθούμε σε μια ανατριχιαστική, αρχαία έπαυλη, όπου έλαβε χώρα, πολλά χρόνια πριν, ένας φρικτός φόνος! Για το έγκλημα κατηγορήθηκε άδικα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και τώρα, μετά την καταδίκη και τον θάνατό του στη φυλακή, έχει επιστρέψει στο παλιό του σπίτι για να πάρει εκδίκηση, τρομοκρατώντας τους σημερινούς ενοίκους. Οι παίκτες, μια επίλεκτη ομάδα από ειδήμονες του υπερφυσικού, καλούνται να λύσουν το μυστήριο του αρχαίου φόνου και να βοηθήσουν τη βασανισμένη ψυχή να ησυχάσει.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Γι’ αυτό δηλώστε γρήγορα συμμετοχή και μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί και τους φίλους σας για ενισχύσεις!!!

Μην το χάσετε!

Δηλώσεις συμμετοχής στο polychoros@metaixmio.gr (στο e-mail σας με τίτλο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ μην ξεχάσετε να γράψετε τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και το παιχνίδι που επιθυμείτε να παίξετε).

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/10/2015 - 20:00