Διαγωνισμός για 15 δωράκια από την καινούργια ταινία “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2”

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την feelgood δίνει την ευκαιρία σε 15 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα δωράκι από την καινούργια ταινία  “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” που μπορείτε να την απολαύσετε απο τις 13 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη FEELGOOD

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου του/της, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή των δώρων του διαγωνισμού :

5 ομπρέλες

5 t-shirts

5 sticky notes;

Λίγα λόγια για την ταινία 

13 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη FEELGOOD. Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: 

νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Διάρκεια: 100’

Σενάριο:Meg LeFauve, Dave Holstein

Σκηνοθεσία:Kelsey Mann

Ακούγονται: Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira,Maya Hawke, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Lilimar, Diane Lane, Kyle MacLachlan, Sumayyah Nuriddin-Green, Grace Lu, Yvette Nicole Brown

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρης Ελευθερίου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κώστας ∆αρλάσης, Άντρια Ράπτη, Λητώ Αμπατζή, Έλσα Ζαρρή, ∆ημήτρης Σάρλος, Φιλίππα Μαβιτζή, Λυδία Σγουράκη, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Μάντζιου, Βασίλης Παπαστάθης, Τάσος Νταπαντάς, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Ματαράγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Λένα Μαραβέα, Μαρία Μαραγκουδάκη

Μουσική: Andrea Datzman

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

5 ομπρέλες

 1. Blaxaki Amalia - Kerkira
 2. Αναγνώστου Ελένη - Αθήνα
 3. Λιβανοπούλου Δήμητρα-ΑΘΗΝΑ
 4. Σκυπτού Στέλλα -Αθήνα
 5. Δούβλας Πέτρος - Κρήτη 

 

5 t-shirts

 1. ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΓΟΡΗ -ΑΘΗΝΑ
 2. ΒΟΥΛΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ -ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
 3. Βασιλειάδη Άννα - Θεσσαλονίκη 
 4. Τζοβάρα Δαφνούλα -Αθήνα
 5. Νανού Αμαλία - Θεσσαλονίκη 

 

5 sticky notes;

 1. ΣΙΔΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- ΑΘΗΝΑ
 2. ΓΚΟΥΛΟΥΝΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ
 3. Βουτσίδου Κατερίνα - Πέραμα 
 4. Μπάλος Κώστας - Χαλκίδα
 5. Μαραγκός Παναγιώτης - Κώς