Διαγωνισμός για δύο γυαλιά ηλίου - μάσκα Sarisa από τα οπτικά Γιουσμάς

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τα οπτικά Γιουσμάς δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα γυαλί ηλίου – μάσκα Sarisa !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1) Like στη σελίδα των οπτικών Γιουσμάς στο faceboοk:
https://www.facebook.com/p/Optika-Giousmas

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικήτριες θα παραλάβουν οι ίδιες το δώρο τους από το κατάστημα οπτικών Γιουσμάς (Πασαλίδη 83 στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ.2310 80 50 99)   αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε τα γυαλιά ηλίου – μάσκα SARISA:

«Πρόκειται για μία νεοσύστατη μάρκα σπορ γυαλιών ηλίου και μασκών, που ιδρύθηκε το 2023.

Η ιδέα προήλθε παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς στα γυαλιά ηλίου, θέλοντας να προσφέρουμε ένα ποιοτικό προϊόν που να είναι προσιτό σε όλους.

Τα SARISA προσφέρουν 100% απορροφητικότητα στην UVA. Μπορείτε να τα βρείτε στο site του καταστήματος οπτικών Γιουσμάς, αλλά και στο φυσικό κατάστημα στην οδό Πασαλίδη 83 στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης. Έχουν φορεθεί από αθλητές της ποδηλασίας, του μαραθωνίου, της κωπηλατοδρομίας, του τένις, αλλά και από γυναίκες άνδρες και για μια casual εμφάνιση».

Λίγα λόγια για τα οπτικά Γιουσμάς:

«Τα οπτικά Γιουσμάς υπάρχουν στο χώρο των οπτικών από το 1998 και προσμετρούν 26 χρόνια λειτουργίας έως σήμερα κάτι που δείχνει τη σταθερή και αδιάλειπτη ποιότητα  στις υπηρεσίες που παρέχουμε (έλεγχο οπτικής οξύτητας εφαρμογή φακών επαφής εκτέλεση οφθαλμικών συνταγών), οι οποίες με τη σειρά τους έχουν κερδίσει το πελατειακό μας κοινό

όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιχείρηση οπτικά Γιουσμάς αρχικά είχε έδρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και έπειτα το 2006 άνοιξε υποκατάστημα στην Καλαμαριά, το οποίο από το Νοέμβριο του 2023 πήρε τα ινία και καθιερώθηκε ως η φυσική έδρα της επιχείρησης οπτικά Γιουσμάς».

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!