Διαγωνισμός για δύο σετ των παιδικών καλοκαιρινών βιβλίων «Το περιστέρι της Ειρήνης» & «Δεκαπενταύγουστο με τον παππού Δημήτρη» από τις εκδόσεις Πορφύρα

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πορφύρα  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα σετ των παιδικών καλοκαιρινών βιβλίων  «Το περιστέρι της Ειρήνης» και «Δεκαπενταύγουστο με τον παππού Δημήτρη» !

Έγκυρες ύστερα από έλεγχο θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Κλικ εδώ προκειμένου να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιο είναι το όνομα του εικονογράφου του παιδικού καλοκαιρινού βιβλίου «Το περιστέρι της Ειρήνης» ;

α) Παύλος Γουσίδης ;

ή

β) Χρήστος Γουσίδης ;

2) Like στη σελίδα των εκδόσεων Πορφύρα  στο faceboοk:
https://www.facebook.com/mkokkinou/?eid=ARBiMfqR7OFjOq8hGq4Y40UbwQQGwkzO...

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το σετ των παιδικών καλοκαιρινών βιβλίων «Το περιστέρι της Ειρήνης» και «Δεκαπενταύγουστο με τον παππού Δημήτρη»:

«Το περιστέρι της Ειρήνης» (Με δραστηριότητες για σκέψη και πράξη)

Ο Μιχαήλ, ένα εννιάχρονο αγόρι, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο σε μια ιστορία πολέμου και ειρήνης. Θα πετύχει να φέρει την ειρήνη ανάμεσα στις δυο πόλεις; Ποιος είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει; Στη Ρωσία του 11ου αιώνα, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος του Μούρομ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπαθώντας να δώσει τέλος στον πόλεμο, προσφέρει άνευ όρων ειρήνη στους εχθρούς. Εκείνοι όμως του θέτουν έναν όρο και ένα μεγάλο δίλημμα: πρέπει να στείλει ένα παιδί του στο στόμα του λύκου, στο κάστρο του εχθρού.

 

Για παιδιά ηλικίας δημοτικού

Εικονογράφηση: Χρήστος Γουσίδης

Α' έκδοση: Μάϊος 2024

Διαστάσεις: 17 Χ 24

Σελίδες : 36

ISBN: 978-618-5197-71-1

Τιμή: 8,00 ευρώ

«Δεκαπενταύγουστο με τον παππού Δημήτρη»( Με ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ για μικρά παιδιά)

Το 11ο βιβλιαράκι του αγαπημένου παππού Δημήτρη αναφέρεται στην μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Όλη η οικογένεια είναι μέσα στο καράβι. Ταξιδεύουν για το νησί για να γιορτάσουν την Κοίμηση της Παναγίας, το Πάσχα του καλοκαιριού.

Τα παιδιά συναγωνίζονται ποιο θα βρει περισσότερα από τα ονόματα της Παναγίας και κερδίζουν θαλασσινά κοχύλια. Μαθαίνουν από την εικόνα της Κοιμήσεως το νόημα της μεγάλης γιορτής και την μετάσταση Της στους ουρανούς.

Τα παιδιά τώρα πια νιώθουν ακόμα περισσότερο να βρίσκονται μέσα στην αγκαλιά της.

Αλήθεια, τι είναι τα «τετραδιάκια της Παναγίας»;

Γιατί η Παναγία λέγεται και Πλατυτέρα των Ουρανών;

Μήπως γιατί η αγκαλιά της είναι πιο πλατιά και από τον ίδιο τον ουρανό;

Τι όμορφη γιορτή που είναι ο Δεκαπενταύγουστος, η Κοίμηση της Παναγίας!

Για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας

Συγγραφέας: Στέλιος Πελασγός

Εικονογράφηση: Κατερίνα Χρυσόλη 

Σελίδες : 32

Σχήμα: 15 Χ 16 

ISBN: 978-618-5197-89-6

Τιμή : 6,00€

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.