Διαγωνισμός με 5 διπλές προσκλήσεις για το κορυφαίο θεματικό πάρκο ECO ZOO!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το θεματικό πάρκο ECO ZOO, στο Νόησις,  προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε τυχερούς αναγνώστες, με ανοιχτή ημερομηνία μέχρι και τις 20 Απριλίου 2024, που είναι η τελευταία ημερομηνία λειτουργίας του, μιας και δόθηκε παράταση στο συγκεκριμένο θεματικό πάρκο, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητάς του.

Έγκυρες θεωρούνται ύστερα από έλεγχο, οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Κλικ εδώ προκειμένου να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση:

Υπάρχει έκπτωση για τα σχολεία που επιθυμούν να κλείσουν την επίσκεψή τους στο ECO ZOO, για κάποια μέρα του Φεβρουαρίου 2024 ; :

α) Ναι

ή

β) Όχι

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού:

Πέντε τυχεροί αναγνώστες θα λάβουν από μία διπλή πρόσκληση, προκειμένου να επισκεφτούν το θεματικό πάρκο ECO ZOO, στο Νόησις, με ανοιχτή ημερομηνία μέχρι και τις 20 Απριλίου 2024, που είναι η τελευταία ημερομηνία λειτουργίας του. Για το δώρο τους, οι νικητές, θα ειδοποιηθούν  ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα παραλάβουν τις δωρεάν προσκλήσεις τους από τα ταμεία του Νόησις.

Λίγα λόγια για το θεματικό πάρκο ECO ZOO:

Το ECO ZOO είναι το πρώτο πάρκο με ρομποτικά ομοιώματα ζώων που κινούνται, βρυχώνται, έχουν το μέγεθος του πραγματικού ζώου και… χαίρονται πολύ που είναι εκεί!

Σε μια αξέχαστη επίσκεψη θα περιηγηθείτε σε όλες τις ηπείρους και θα συναντήσετε καγκουρό απ’ την Αυστραλία, ζέβρες από την Αφρική, αρμαντίλο από την Αμερική και πολλά πολλά ακόμα ρομποτικά ζώα που μοιάζουν αληθινά, ενώ τα ζωντανά πλάσματα μένουν ήσυχα στο φυσικό τους περιβάλλον!

Έτσι δεν αιχμαλωτίζουμε τα ζώα, δεν σπαταλάμε πόρους για τροφή, νερό ή φάρμακα και μαθαίνουμε με βιωματικό τρόπο νέα πράγματα για πολλά μακρινά ζώα, καλλιεργώντας ταυτόχρονα οικολογική συνείδηση και κουλτούρα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούμε να γνωρίσουμε, όχι μόνο ζώα που ζουν μακριά, αλλά και ζώα που δεν υπάρχουν πια! Μαμούθ, δεινόσαυροι και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γιγάντιοι, θαλάσσιοι δεινόσαυροι από το μακρινό παρελθόν «φιλοξενούνται» στο ECOZOO!

Δείτε από κοντά μεγάλα και παράξενα ρομποτικά ζώα, ζήστε μια συναρπαστική ξενάγηση, αρχικά με το προσεγμένο κι ευφυές χιούμορ του Γιάννη Σερβετά, σε ένα εξαιρετικό διαδραστικό φιλμάκι και στη συνέχεια διασκεδάστε με διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και γονείς από κορυφαίους ανιματέρ που θα είναι δίπλα σας!

Ζήστε την πιο συναρπαστική εμπειρία με μια επίσκεψη στο Eco Zoo!
Έως 20 Απριλίου 2024!

Κρατήσεις για οργανωμένες εκδρομές και σχολεία στο τηλ:
2310 483 000 (εσωτ. 2) - 9:00-14:30

ΝΟΗΣΙΣ (NOESIS) – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες στα τηλ: 2310 483 033 & 6946 558 282

Παραγωγή: ΝΟΗΣΙΣ

 

Σχεδιασμός: από τους δημιουργούς των κορυφαίων θεματικών πάρκων, "Οδύσσεια", "Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας", "Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι" κλπ., Dream Workers και Eksagon Exhibitions.

Website: https://www.ecozoo.gr/

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Πανταζιδου Στέλλα 
  2. ΣΑΠΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  3. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ 
  4. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  5. ΠΟΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ