Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για το magic show του κορυφαίου μάγου Σανκάρα

To pamebolta.gr σε συνεργασία  με το Γυαλινο Θέατρο δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν το νέο magic show του κορυφαίου μάγου Σανκάρα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 17:30

Οι 5 νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικώς για τις δωρεάν προσκλήσεις τους

Τις προσκλήσεις θα τις παραλάβουν από το ταμείο του Θεάτρου , επιδεικνύοντας την ταυτότητά τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Magic is believing! Καλωσήρθατε και φέτος στο νέο magic show του κορυφαίου μάγου Σανκάρα.

O Σανκάρα έρχεται από τις 20 Ιανουαρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Σάββατο, με ένα ανανεωμένο και ολοκαίνουργιο show,ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο Σανκάρα υπόσχεται και φέτος να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές μαγείας και ψευδαισθήσεων με πρωτότυπα και απίστευτα φαινόμενα που πηγαίνουν κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Φανταστείτε να μπορούσε με ακρίβεια να προβλεπόταν ένα ταξίδι στην Disneyland που θα έκαναν με το μυαλό τους οι θεατές, η παρτενέρ να μπορούσε να περάσει μέσα από το σώμα του μάγου ή ένας μικρός φίλος από το κοινό να μπορούσε να σηκωθεί στον αέρα…

Φανταστείτε τον Σανκάρα ενώ είναι κλεισμένος μέσα σε ένα γυάλινο περίβλημα και προσπαθεί να αποδράσει, να εξαφανίζεται σε μια στιγμή και να εμφανίζεται πίσω στον κόσμο και να μας χαιρετάει.

Αυτά και πολλά άλλα θα σας κάνουν να νιώσετε τα δυνατά συναισθήματα της έκπληξης και του θαυμασμού σε συνδυασμό με χιούμορ, προσφέροντας σας ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: "Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα".

                   
Ώρα έναρξης: 17:30
Κρατήσεις: 210 9315600

Διεύθυνση:
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΒΟΥΛΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
  2. ΜΑΙΔΩΝΗ φλωρα
  3. Μανδρακη Τουλα
  4. ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  5. Δουλγεράκης Νικόλαος