Τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ο καθένας από ένα δωροπακέτο ζυμαρικών Melissa με αλεύρι οσπρίων & σιμιγδάλι από την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Μέλισσα Κίκιζας δίνει την ευκαιρία  σε τρεις τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν ο καθένας από ένα δωροπακέτο ζυμαρικών Melissa με αλεύρι οσπρίων & σιμιγδάλι!

Έγκυρες θεωρούνται ύστερα από έλεγχο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν : 

1) Like στη σελίδα της εταιρείας Μέλισσα Κίκιζας στο facebook:

https://www.facebook.com/Melissa.Kikizas

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους   στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι τρεις νικητές θα λάβουν το δώρο τους, με courier από τις 26/6/23 και μετά, ενώ θα πρέπει με το που θα δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού :

Τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ο καθένας από ένα δωροπακέτο που θα περιέχει 3 τμχ από κάθε προϊόν, άρα συνολικά 9 τμχ/δωροπακέτο)ζυμαρικών Melissa με αλεύρι οσπρίων & σιμιγδάλι!

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά ζυμαρικών:

Μelissa Ζυμαρικά με αλεύρι οσπρίων & σιμιγδάλι

Η Melissa φροντίζει εδώ και χρόνια να παρέχει τα «υλικά» για μοναδικά γευστικά ταξίδια δημιουργώντας πρωτότυπες γεύσεις και συνδυασμούς για ΟΛΟΥΣ.

Έμπνευση και τέχνη μας είναι να συνδυάζουμε μοναδικά τη πλούσια γεύση και τα διατροφικά οφέλη. Αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού; τα Melissa ζυμαρικά με αλεύρι οσπρίων και σιμιγδάλι σκληρού σιταριού! Πιστή στην αγάπη της Melissa για καινοτομία και διατηρώντας την γνώριμη-αγαπητή σε όλους γεύση και υφή των ζυμαρικών Melissa, μας «χαρίζει» επιπλέον τα διατροφικά οφέλη των οσπρίων, σε μία σειρά προϊόντων που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Τα ζυμαρικά με αλεύρι οσπρίων και σιμιγδάλι Melissa, μοιράζουν τα συστατικά τους ισάξια στο 50% για το σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και στο 50% για το αλεύρι οσπρίου, αλλά φέρνουν 100% απόλαυση και 100% τα διατροφικά οφέλη των φυτικών πρωτεϊνών και μετάλλων της κόκκινης φακής, του αρακά και του ρεβιθιού σε ένα πιάτο Melissa με πρωτότυπη γεύση!

Melissa Kikizas Επικοινωνία:
Βίωνος 1, τ.κ. 104 43,
Αθήνα,
τηλ. 210-51 90 100, e-mail:melissa@kikizas.gr
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

ΣΙΔΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πεφάνη Στέλλα -Γαλάτσι

Χαβελέ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ -Ξυλόκαστρο