Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας του Εξυπερύ» από το Θέατρο Κούκλας Redicolo

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Κούκλας Redicolo δίνει την ευκαιρία 2(δύο) τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας του Εξυπερύ», για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη.

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα του Θεάτρου Κούκλας Redicolo στο facebook:

https://www.facebook.com/redicolo/

2)Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι 2(δύο) νικητές θα παραλάβουν τις διπλές προσκλήσεις τους από το Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη,(Μεταμορφώσεως 7, Καλαμαριά, τ.κ. 55 132, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 458 591), απλά θα πρέπει να βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο ένα τέταρτο νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση:


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ από το Θέατρο Κούκλας REDICOLO, μετά τις παραστάσεις του στα δύο Διεθνή Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου της χώρας, στο Κιλκίς και στην Καλαμάτα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη, με δύο παραστάσεις για το κοινό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 19:00 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, στις 12:00 και έξι πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία.
 
Μία Μουσική Παράσταση Θεάτρου Κούκλας για όλες τις ηλικίες, με μεγάλες κούκλες, φιγούρες, μαριονέτες και ηθοποιούς, που συνδυάζει τη μαγεία του κουκλοθεάτρου με την ορχηστρική μουσική και την ψηφιακή ζωγραφική. 
 
Το ανθρώπινο μέγεθος των κουκλών, σήμα κατατεθέν της ομάδας, προσφέρεται ιδανικά για την σκηνική παρουσία του Μικρού Πρίγκιπα, διατηρώντας την ποιητική και παραμυθένια του διάσταση. Η μουσική για συμφωνική ορχήστρα και πιάνο, σε σύνθεση και παραγωγή του Μανώλη Καλπενίδη, συντροφεύει και χρωματίζει ολόκληρο το ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα. Τη βάση για την αισθητική της παράστασης δίνουν τα έργα ψηφιακής ζωγραφικής που δημιουργήθηκαν από την Εύα Δανηίλ, για να οπτικοποιήσουν με φρέσκια ματιά τα σκίτσα του συγγραφέα και το ονειρικό περιβάλλον του έργου.
 
Αφηγητής της ιστορίας μας είναι ένας αεροπόρος που ονειρευόταν να γίνει ζωγράφος. Μέσα από τη ζωγραφική του μας εξιστορεί την συνάντησή του με τον Μικρό Πρίγκιπα, τα σχέδια του ζωντανεύουν και γίνονται παιχνίδια, φιγούρες, κούκλες, πλανήτες. Δημιουργεί έτσι έναν παραμυθένιο κόσμο για να τον μοιραστεί με τα παιδιά, γιατί μόνο αυτά μπορούν να καταλάβουν όσα οι μεγάλοι έχουν ξεχάσει πια. Η θεατρική σκηνή γεμίζει αστέρια και προσκαλεί τα παιδιά να κοιτάζουν πάντα ψηλά και να ακολουθούν τα όνειρά τους.
 
 
Ταυτότητα παράστασης: 
 
Κείμενο: ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΕ ΣΑΙΝΤ ΕΞΥΠΕΡΥ 
Μετάφραση: ΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ 
Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΠΕΝΙΔΟΥ 
Κούκλες, Φιγούρες και Σκηνικά: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΠΕΝΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΙΟΣ 
Σύνθεση, Εκτέλεση, Παραγωγή Μουσικής: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΠΕΝΙΔΗΣ 
Ψηφιακή Ζωγραφική: ΕΥΑ ΔΑΝΙΗΛ 
Κοστούμια Κουκλών: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Φωτισμοί: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΠΕΝΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΙΟΣ
Φωτογραφίες: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΠΕΝΙΔΟΥ 
Trailer: ΝΙΚΟΣ ΜΟΜΤΣΙΟΣ 
Επικοινωνία με Σχολεία: ΙΡΟΝΤΙΝΑ ΚΑΝΔΡΑΛΗ 
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ REDICOLO 
Οργάνωση παραγωγής: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΠΕΝΙΔΟΥ
Παίζουν: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΠΕΝΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΙΟΣ
 
Πληροφορίες :
 
Παραστάσεις για κοινό: Σάββατο 11 Νοεμβρίου 19:00, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 12:00.
 
Παραστάσεις για σχολεία: 8,9,10 Νοεμβρίου και 6,7,8 Δεκεμβρίου.
 
 
Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά.
 
Ηλικίες: για παιδιά όλων των ηλικιών και μεγάλους που ήταν παιδιά.
 
Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος, 8€ εκπτωτικό (ομαδικό άνω των 10 ατόμων, οικογενειακό άνω των 4 ατόμων, ανέργων, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, UNIMA, ΣΕΗ, άνω των 65 ετών), 8€ προπώληση Goldmall, 6€ μαθητικό εισιτήριο στις πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία
 
Κρατήσεις θέσεων για κοινό: 6986 580 842
 
Κρατήσεις θέσεων για σχολεία: 6932 200 859
 


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ