Διαγωνισμός για δύο δωροπακέτα προϊόντων της νέας σειράς κρεμοσάπουνων Natura από την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

Το  pamebolta.gr   σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων της νέας σειράς κρεμοσάπουνων Natura !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση:

Σε πόσα ml κυκλοφορούν οι τρεις νέες ανταλλακτικές συσκευασίες Natura;

α) σε 650 ml ;

    ή   

 β) σε 900 ml ; 

2)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Παπουτσάνης στο facebook:

https://www.facebook.com/PAPOUTSANIS.SA/

3)να κάνετε Like και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα λάβουν το δώρο τους με courier, απλά θα πρέπει  με το που θα δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

Δύο τυχεροί/ες αναγνώστες/ιες θα κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων της νέας σειράς κρεμοσάπουνων Natura, από την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ !

Η ολοκαίνουρια σειρά κρεμοσάπουνων Natura περιλαμβάνει τα προϊόντα:

Goji Berry & Σανταλόξυλο για απόλυτη χαλάρωση

Το εκχύλισμα goji berry, γνωστό στην κινεζική ιατρική για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την αντιβακτηριδιακή του δράση, συνδυάζεται μοναδικά με το «ζεστό» άρωμα του σανταλόξυλου, χαρίζοντας χαλάρωση και αρμονία!

Βamboo & Αρωματική Μέντα για μοναδική ενέργεια

Το εκχύλισμα bamboo, «πρωταγωνιστής» στα αναζωογονητικά rituals ομορφιάς ανά τον κόσμο, και γνωστό για την αντιμικροβιακή του δράση, συνδυάζεται άψογα με την αρωματική μέντα, ενισχύοντας την ενέργεια και την εγρήγορση!

Yuzu & Άνθη Πορτοκαλιάς για τέλεια ισορροπία

Το εκχύλισμα yuzu, ο πρωταγωνιστής των ιαπωνικών τελετουργιών περιποίησης, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την αντιμικροβιακή του δράση, έρχεται σε έναν αρμονικό συνδυασμό με τα άνθη πορτοκαλιάς και προσφέρει ισορροπία και γαλήνη!

Το brand Natura διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όπως κρεμοσάπουνα, αντισηπτικά και σαπούνια, κατάλληλα για την καθημερινή υγιεινή προστασία όλης της οικογένειας, πάντα με την υπογραφή ποιότητας της Παπουτσάνης και με γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Ξανθόπουλος Άκης -Θεσσαλονίκη
  2. Τζουμακιδου Μαρία -  Αλεξανδρούπολη