Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων περιποίησης μαλλιών KARAVAKI από την εταιρεία Παπουτσάνης

Το  pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία Παπουτσάνης δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα δωροπακέτο προϊόντων περιποίησης μαλλιών KARAVAKI !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής απλή ερώτηση:

Τα σαμπουάν Karavaki, τι ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης έχουν;

α) 75 % ;

ή

β) 95% ;

2)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Παπουτσάνης στο facebook:

https://www.facebook.com/PAPOUTSANIS.SA/

3)να κάνετε Like και στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του  pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικήτριες θα λάβουν το δώρο τους με courier, απλά θα πρέπει  με το που θα δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ KARAVAKI :Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών

Μία ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για τα μαλλιά με φυσικά συστατικά, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και παντοτινή φροντίδα από το KARAVAKI

Η Παπουτσάνης, η κορυφαία ελληνική εταιρία παραγωγής προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής υγιεινής, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης KARAVAKI για μαλλιά λαμπερά, γεμάτα υγεία.

Το αγαπημένο KARAVAKI, μετά το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα στα αφρόλουτρα και την εισαγωγή του στις κατηγορίες των κρεμοσάπουνων και σαμπουάν, μεγαλώνει και παρουσιάζει νέα προϊόντα για την ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών.

Γεμάτα αναμνήσεις αγκυροβολημένες στην ελληνική κληρονομιά, τα νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών KARAVAKI με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες είναι εμπλουτισμένα με βιολογικά, ελληνικά εκχυλίσματα και απαλές συνθέσεις, αφήνοντας τα μαλλιά υγιή, ενυδατωμένα και γεμάτα ζωντάνια. Επιλέξτε τη σειρά που σας ταιριάζει μέσα από τους θησαυρούς της φύσης όπως το έλαιο macadamia, το βούτυρο καριτέ, και το εκχύλισμα από ελληνικό βασιλικό πολτό, σαφράν ή μανταρίνια.

Η νέα σειρά Εντατική Φροντίδα & Επανόρθωση -σαμπουάν και μάσκα μαλλιών

περιποιείται καθημερινά τα ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά και είναι εμπλουτισμένη με ενεργή φυτική κερατίνη, έλαιο macadamia, που βοηθάει στην επανόρθωση της τρίχας και εκχύλισμα από ελληνικό βασιλικό πολτό το οποίο συμβάλλει θετικά στη θρέψη και ελαστικότητα των μαλλιών, προωθώντας την υγιή τους ανάπτυξη.

Η νέα σειρά Θρέψη & Ενυδάτωση -σαμπουάν, 2σε1 κρέμα/μάσκα μαλλιών και leave-in conditioner

αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά, ευκολοχτένιστα και γεμάτα ζωντάνια. Με έλαιo jojoba, βούτυρο καριτέ και υαλουρονικό οξύ, αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά ρόδια και μέλι θρέφει την ίνα της τρίχας, χαρίζοντας μεταξένια όψη.

Η νέα σειρά Λάμψη & Ζωντάνια -σαμπουάν και conditioner

με απαλή, περιποιητική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ενεργή φυτική κερατίνη, βούτυρο μάνγκο και έλαιο argan και ενδυναμώνει τη φυσική προστατευτική στρώση της τρίχας, ενώ το εκχύλισμα από ελληνικό σαφράν και μανταρίνι χαρίζει υπέροχη λάμψη στα μαλλιά, τα αναζωογονεί και τα ενδυναμώνει.

Το νέο σαμπουάν Τόνωση & Ενδυνάμωση

δυναμώνει και χαρίζει όγκο στα μαλλιά χάρη στην ειδική του σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με βιοτίνη και γλυκογόνο, συστατικά που βελτιώνουν την πυκνότητα και ζωντάνια των μαλλιών, ενώ το εκχύλισμα από ελληνικό ευκάλυπτο συμβάλλει στη βελτίωση της δομής και ανάπτυξης των μαλλιών.

Τη σειρά συμπληρώνει το ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν KARAVAKI για ρύθμιση της Λιπαρότητας & Detox

των μαλλιών με βιολογικό εκχύλισμα από ελληνικά σταφύλια και φασκόμηλο και ενεργό σύμπλεγμα pirolamine που καθαρίζει σε βάθος.

Μπορείτε να δείτε το TVC για την ολοκληρωμένη σειρά μαλλιών

KARAVAKI εδώ

Σαλπάρουμε για ένα βιώσιμο μέλλον

Παπουτσάνης KARAVAKI. Φροντίδα παντοτινή.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Γεωργιάδου Σμαράγδα -Θεσσαλονίκη

ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΤΡΟΥΛΛΑ -ΜΕΓΑΡΑ