Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου "Σι Λόντε-Το κορίτσι που βρήκε τη μουσική" από τις εκδόσεις Διόπτρα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Σι Λόντε-Το κορίτσι που βρήκε τη μουσική»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

  1. να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 15,00 ευρώ β) 9,90 ευρώ

2) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/dioptrapublishing  

Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν  το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα, (Σόλωνος 93-95, τηλ.210- 33 00 774), εντός ενός μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Τα ωράρια είναι:

Δευτέρα και Τετάρτη: 10:00-18:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00-20:00

Σάββατο: 10:00-18:00

Οι κάτοικοι της περιφέρειας θα παραλάβουν το δώρο τους  απευθείας μέσω courier αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται. Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: «Σι Λόντε-Το κορίτσι που βρήκε τη μουσική»

Κάπου στην Αφρική υπάρχει ένα μουσικό χωριό, το Αμπαγιόμι, όπου όλοι οι κάτοικοι παίζουν μουσική! Κάθε πρωί τον ρυθμό της ημέρας δίνει από την καλύβα της η γιαγιά Μάχα με το τύμπανό της.

Ωστόσο, ένα πρωινό το τύμπανο της γιαγιάς δεν ακούγεται. Οι κάτοικοι του χωριού αναστατώνονται, αφού δεν ξέρουν πώς να ζουν χωρίς ρυθμό. Αν και ο αρχηγός του χωριού στέλνει τους τρεις πιο γενναίους άντρες του να αναζητήσουν τη γιαγιά Μάχα, το μυστήριο θα λύσει η μικρή εγγονή της, η Σι Λόντε.
Σε μια συναρπαστική διαδρομή μέσα στη ζούγκλα, θα περάσει πρώτα από το χωριό με τους γορίλλες, θα συναντηθεί με το πιο άγριο λιοντάρι και, έστω για μια στιγμή, θα ξαναβρεθεί με τη γιαγιά της, κατορθώνοντας να επαναφέρει τη μουσική στο χωριό.

Η απώλεια και ο δρόμος προς την αυτογνωσία ισορροπούν στην ιστορία αυτή, αναδεικνύοντας ως πιο ισχυρή δύναμη τη ­θέληση μέσα μας.

Για παιδιά ηλικίας 4+ :

Εικονογράφος:Ιωάννης Σκουλούδης

Κατηγορία:Εικονογραφημένα Βιβλία

Αριθμός σελίδων:40

Μέγεθος:205 x 290

 

ISBN:978-960-653-200-9

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μητροφάνης Γιώργος -Ag. Dimitrios
  2. ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ