Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα ρομαντικό δείπνο με ανοιχτή ημερομηνία στο Anima Club !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τo Anima Club (Λάκκα Αναβύσσου, Υακίνθου, τ.κ.: 19013 Αθήνα) δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό ζευγάρι  να κερδίσει ένα ρομαντικό δείπνο (με live μουσική, αγαπημένες μελωδίες και  γευστικά πιάτα) με ανοιχτή ημερομηνία! 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του Anima Club στο facebook:

https://www.facebook.com/AnimaClubOfficial/  

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Το τυχερό ζευγάρι    θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr,  αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Ταυτότητα του  δώρου :  

Μελωδικά Σαββατόβραδα στο Anima Club - This is my happy place ...


"Θέλοντας να ομορφύνουν και να ζεστάνουν τα χειμωνιάτικα βράδια του Σαββάτου μας, οι άνθρωποι του Anima Club, διοργανώνουν μοναδικά μουσικά live, με σκοπό να μας ταξιδέψουν στο χρόνο, αλλά και να μας χαλαρώσουν. Ο Στάμος Καπέλλος (πλήκτρα), ο Τάσος Μαυρομάτης (κιθάρα-φωνητικά) και η Ερνέστα (φωνητικά) βρίσκονται κάθε Σάββατο βράδυ στο Anima Club και από τις 21:30 μας γεμίζουν με όμορφες μελωδίες. Επιτυχίες από τα 70’s και από τα 80’s, αγαπημένα κομμάτια από τα 90’s, διαχρονικά τραγούδια, σύγχρονες ελληνικές επιτυχίες, αλλά και γνωστά hits, μας συντροφεύουν, παρέα με ένα άκρως ανανεωμένο μενού. Η ζεστή ατμόσφαιρα και οι υπέροχες μελωδίες, συνοδεύονται από γευστικά πιάτα, τα οποία έχει επιμεληθεί η νέα σεφ μας Αγγελική Μανώλη, ενώ θα βρείτε και απολαυστικά ποτά για κάθε γούστο, ολοκληρώνοντας έτσι τη συνταγή για ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο". 

Επικοινωνία:

Anima Club
This is my happy place
Λάκκα Αναβύσσου, Υακίνθου
τ.κ.: 19013 Αθήνα

τηλ: 22910-54001
Ώρες λειτουργίας:

ΔΕΥΤ-ΠΑΡ: 10:00 - 23:00
ΣΑΒ - ΚΥΡ: 10:00 - 02:00

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΥΡΤΩ