Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει μια κούκλα Baby Pipi «Sporty girl»της Magic Baby από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει μια κούκλα Baby Pipi «Sporty girl» της Magic Baby.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος mysunshine.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/mysunshine.gr/

ή εάν έχετε λογαριασμό στο instagram να κάνετε

follow στο: instagram@mysunshine_gr

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

Κούκλα Baby Pipi «Sporty girl» της Magic baby

Η κούκλα Baby Pipi με το γιο γιο είναι το καλύτερο παιχνίδι για να εκπαιδεύσετε το παιδί σας!

Οι Baby Pipi της Magic Baby θα κάνουν τη μετάβαση από τη πάνα στο γιό γιό παιχνίδι! Μέσα από το παιχνίδι με το παιδί σας του δείχνετε στην κούκλα δίνοντας της να πιεί κάποιο υγρό από το μπιμερό της και επειδή έχει τρυπίτσα στο κάτω μέρος κατουράει κανονικά. Έτσι το παιδί σας θα μάθει να χρησιμοποιεί το γιό γιό για την ανάγκη του.

Διαθέτουν πιπίλα, μπιμπερό και φυσικά το γιο γιό τους. Φοράνε υπέροχα ρουχαλάκια και είναι ελαφρώς αρωματισμένες. Είναι κατασκευασμένες από βινύλιο και έχουν ύψος 30κ.

Είναι χειροποίητεςκατασκευασμένες στην Ισπανία από το εργοστάσιο παιχνιδιών και κούκλας LaMagik και συνοδεύονται από πιστοποιητικά σε υπέροχες συσκευασίες.

Μπορείτε νε τις αγοράσετε με κουτί ή σε σακουλάκι. 

Τιμή: 23 ευρώ.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr:

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τη δική του εμπειρία μέσα από έρευνα, μελέτη και πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρει προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

Το mysunshine.gr είναι περήφανο που μπορεί για κάθε ένα από τα προϊόντα του να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγει προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Mysunshine.gr

Αμφιπόλεως 11, τ.κ. 118 55,

Βοτανικός, πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός, Αθήνα

τηλ.:210-34 22 583

e-mail :info@mysunshine.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι ο ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΑΙΓΑΛΕΩ