Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση FROZEN on ICE της DISNEY

 Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν απο μια διπλή προσκληση για την παράσταση  FROZEN on ICE της DISNEY στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου στην Τετάρτη 20/11, στις 19:30.

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Η προπώληση για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα στον πάγο ξεκίνησε! Δείτε ολόκληρη την αγαπημένη ιστορία του Frozen, για πρώτη φορά, ζωντανά στον πάγο!

Η Feld Entertainment, Inc., ηγέτης στην παραγωγή της ζωντανής οικογενειακής ψυχαγωγίας, ζωντανεύει το Frozen, την διασημότερη και βραβευμένη με OSCAR® ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Το Disney On Ice παρουσιάζει το Frozen στην Αθήνα, από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Ολόκληρο το πολυαγαπημένο παραμύθι ζωντανά στον πάγο, ξεδιπλώνει τη δυναμική ιστορία των δύο αδελφών, της πριγκίπισσας Άννας και της πριγκίπισσας Έλσας. Η Άννα, ένα κορίτσι με τρυφερή καρδιά, ξεκινάει ένα επικό ταξίδι για να βρει την προικισμένη με μαγικές ιδιότητες αδελφή της Έλσα, που είναι αποφασισμένη να παραμείνει απομονωμένη, για να δοκιμάσει τα όρια της ψυχικής της δύναμης. Ο σκληροτράχηλος Κριστόφ, ο πιστός του τάρανδος Σβεν, ο αξιαγάπητος, ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και τα μυστηριώδη Τρολ, γίνονται συνοδοιπόροι της Άννας, σε μια ιστορία όπου η αγάπη νικά τον φόβο. Και όλοι μαζί, κοινό και καλλιτέχνες, τραγουδούν μουσικά αριστουργήματα όπως το "Let It Go" (Τα Ξεχνώ), "Do You Want to Build a Snowman?" (Θες Χιονάνθρωπο να Φτιάξεις;) και "Fixer Upper" (Ένα Δυο Πράγματα).

 

"Στα τόσα χρόνια παραγωγής των show της Disney On Ice, η Feld Entertainment περίμενε μια ταινία σαν αυτή", λέει η παραγωγός Nicole Feld. "Αν και μπορεί να θεωρείται προφανές ότι το Frozen είναι φτιαγμένο για μια παράσταση στον πάγο, αυτή η παραγωγή του Disney On Ice, θα αγγίξει την ψυχή του κοινού με καινοτόμα θεαματικά στοιχεία και καλλιτεχνικό πατινάζ υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων".

Οι σκηνοθέτες του Frozen Chris Buck και Jennifer Lee προσθέτουν, "Το να βλέπεις τους θεατές σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάζουν τόσο θερμά το Frozen, είναι εμπειρία ζωής. Και το να έχεις την ευκαιρία να συνεργάζεσαι με την ταλαντούχα ομάδα της Feld Entertainment και να παρακολουθείς τη δουλειά τους να ζωντανεύει στον πάγο, είναι συναρπαστικό».

Στο Frozen της Disney On Ice, ο Μίκυ Μάους και η Μίννι Μάους, συντροφεύουν το κοινό μέσα στη μαγική ιστορία που εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Αρεντέλα, Επί σκηνής εμφανίζονται ξεχωριστοί καλεσμένοι, όπως οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney μαζί με πρωταγωνιστές από τις πιο διάσημες ταινίες, όπως το Toy Story (η Ιστορία των Παιχνιδιών), το Ψάχνοντας το Νέμο (Disney•Pixar) και τον εμβληματικό Βασιλιά των Λιονταριών (Disney). Όλοι μαζί, έρχονται να αποδείξουν, ότι η πραγματική αγάπη είναι τελικά η πιο μαγική από όλες τις δυνάμεις! Η σκηνοθέτις Patty Vincent λέει: "Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε αυτούς τους καλόκαρδους χαρακτήρες, με τρόπο που να παροτρύνει το κοινό να χαμογελά και να τραγουδά μαζί τους, στη διάρκεια του συναισθηματικού αυτού ταξιδιού".

Τα σκηνικά που δεσπόζουν σε όλο τον χώρο, από την παγοπίστα μέχρι την οροφή, δημιουργούν μια συναρπαστική εμπειρία, φέρνοντας το κοινό μέσα στην ιστορία και κοντά στους χαρακτήρες. Οι θεατές αισθάνονται ότι περπατούν στα Βουνά του Βορρά μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ και τον Σβεν και βιώνουν την καταιγίδα στην ψυχή της Έλσας. Οι μαγικές δυνάμεις της Έλσας ζωντανεύουν με τη βοήθεια ειδικών εφέ τελευταίας τεχνολογίας, και τα συναισθήματά της αποτυπώνονται στον δυναμικό της χορό στον πάγο!

Η προπώληση των εισιτήριων για το Disney On Ice presents Frozen ξεκίνησε!

Αγοραστέ τώρα τα εισιτήρια σας από τo VIVA.gr και κερδίστε στα 4 εισιτήρια το 1 δώρο!

Εισιτήρια από 6 ευρώ!

Πληροφορίες – κρατήσεις: 211 8005141

VIVA.gr και σε όλο το δίκτυο συνεργατών της VIVA

Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια (211 8005141)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.disneyonice.gr

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook:  www.facebook.com/DisneyOnIce

Twitter: @DisneyOnIce #DisneyOnIce #FrozenOnIce

YouTube: www.youtube.com/DisneyOnIce

Instagram: @DisneyOnIce

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Ανδρουτσοπούλου  Ειρήνη
  2. Κρομμύδα Λία
  3. Παπατραγιάννης Σωτηρης
  4. Αλβανίδου Αικατερίνη 
  5. ΖΥΓΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ