Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει από το Epilegin.gr μία αποκριάτικη στολή της επιλογής του! (Μόνο για Αθήνα)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Epilegin.gr δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία αποκριάτικη στολή της επιλογής του !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στην παρακάτω σελίδα του Epilegin.grhttps://www.epilegin.gr/apokriatikes-stoles-c-23.html για να ενημερωθείτε για τις Top κατηγορίες αποκριάτικων στολών και αξεσουάρ !

Ο νικητής   θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβει o ίδιος το δώρο του από το φυσικό κατάστημα Epilegin.gr που βρίσκεται στην Λ. Βουλιαγμένης 270Α, Αγ.Δημήτριος, 17 343, Έξοδος Μετρό και πλησίον του Athens Metro Mall (τηλ. 210-97 52 206 και e-mail info@epilegin.gr).



 

Λίγα λόγια για το Epilegin.gr :

«Η εταιρεία Επιλέγειν "Epilegin.gr" είναι εδραιωμένη στο χώρο των εποχιακών ειδών από το 1992, με προϊόντα υψηλής ποιότητας που διακρίνονται από τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Με δικές μας εισαγωγές και σε συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, καθώς και με την χρόνια εμπειρία στο χώρο, έχουμε πετύχει να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αποκριάτικες Στολές και Είδη
Στα κατάστημά μας, θα βρείτε αποκριάτικες στολές για όλες τις ηλικίες και  τα γούστα, αποκριάτικα αξεσουάρ και αξεσουάρ καρναβαλιού, όπως περούκες, αποκριάτικες μάσκες, όπλα και τόξα, σερπατίνες και κονφετί, make up και σπρέυ μαλλιών, διακοσμήσεις για το καρναβάλι και άλλα πολλά!.


Σημειωτέον πως υπάρχει 15% έκπτωση για αγορές άνω των 30 € με κωδικό «nickel».

 

 

Επικοινωνία:

Epilegin.gr

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Βουλιαγμένης 270Α, Αγ.Δημήτριος 17 343, Έξοδος Μετρό και πλησίον του Athens Metro Mall, τηλ. 210-97 52 206 και e-mail: info@epilegin.gr

Τηλ. Παραγγελίες 210-97 52 206

Δευ-Παρ 9:00 - 21:00
Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κυριακή: 11:00 - 20:00

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η Μαυριδοπούλου Μαρία