Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Τελευταία Μαύρη Γάτα"

Το pamebolta.gr δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η Τελευταία Μαύρη Γάτα" για την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Μαρτίου , στις 12:00


Λίγα λόγια για την πλοκή

Η ιστορία της Τελευταίας Μαύρης Γάτας είναι η ιστορία μιας πολυμήχανης, ευέλικτης και εφτάψυχης γάτας! Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο εθνικός μας παραμυθάς πλάθει έναν μυθικό, αλλά πειστικό κόσμο, μια περιπέτεια με αγωνιώδεις καταδιώξεις και σπαρταριστούς χαρακτήρες. Αντιμετωπίζει τα παιδιά σαν ωρίμους ανθρώπους με φαντασία, κρίση και ξεκάθαρη σκέψη.

Σε ένα νησί μια μυστική αδελφότητα προληπτικών είναι αποφασισμένη να εξοντώσει όλες τις μαύρες γάτες για να απαλλάξει τον τόπο από τη μάστιγα της γρουσουζιάς. Σχεδόν πετυχαίνει τον σκοπό της. Μια μόνο γάτα απομένει ζωντανή. Μία γάτα που γνωρίζει ένα φοβερό μυστικό.

Οι διώκτες της είναι αποφασισμένοι να τη βρουν, να την παγιδέψουν και να την εξοντώσουν. Είναι αδίστακτοι! Είναι οργανωμένοι! Είναι ανελέητοι! Αλλά και η τελευταία μαύρη γάτα έχει τα δικά της όπλα: έχει μεγάλη καρδιά! Έχει γατίσιο πάθος! Έχει πίστη στο καλό!

Μια συναρπαστική περιπέτεια που συνδυάζει τον λυρισμό με το χιούμορ, τη συγκίνηση με το μυστήριο, την απόγνωση με την ελπίδα!

Διεύθυνση: Θέατρο ΑΛΦΑ - Ιδέα, Πατησίων 37, Πολυτεχνείο

 

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :   

  1. Σιδέρη Όλγα 
  2. Κυριακοπούλου Χαρά 
  3. ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗ ΜΑΡΙΑ 
  4. ΓΑΛΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
  5. Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος