Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ - Οι μπότες του μαραμπού"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνει στην ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν το βιβλίο "Οι μπότες του μαραμπού".

Ο διαγωνισμός ισχύει για όλη την Ελλάδα 

  • Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
  • Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική τους διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) με χρέωση των εκδόσεων Μεταίχμιο 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Στο γύρισμα μιας ταινίας συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Μυστήρια που μόνο το δαιμόνιο μυαλό του Κλουζ μπορεί να ξεδιαλύνει. Ποιος κρύβεται όμως πίσω από τα απανωτά σαμποτάζ στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρείας; Ο παράξενος παραγωγός που φοράει μόνο καουμπόικες μπότες; Ο Βάλτερ Μπίρχεν, ο ερασιτέχνης ντετέκτιβ, που δουλεύει ως σύμβουλος στο γύρισμα της ταινίας; Για να βρει την άκρη, ο Κλουζ κρύβεται στο στούντιο, όταν όλοι φεύγουν για τα σπίτια τους, και παραμονεύει στο σκοτάδι να πιάσει τον ένοχο στα πράσα…

Μια κλασική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια. Έχει πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.

Κυκλοφορούν 24 τόμοι: Η συνωμοσία της τσίχλας, Βρόμικα κόλπα στο γήπεδο, Το μυστήριο του τσίρκου, Ο Κλουζ στο διαδίκτυο, Το μυστήριο των ιπτάμενων αγελάδων, Το φάντασμα του σχολείου, Η μονομαχία των ντετέκτιβ, Η παγίδα της μοτσαρέλας, Η αφρικάνικη μάσκα, Η υπόθεση του κόκκινου σκύλου, Ο κλέφτης των εφημερίδων, Η εκδίκηση της σοκολάτας, Τα μυστηριώδη μπαλάκια, Τα Χριστούγεννα του Κλουζ, Τη νύχτα όλες οι φαλάκρες είναι μπλε, Μη φιλάτε τον ντετέκτιβ, Τα χαμένα πατίνια, Το φάντασμα του καρουσέλ, Βρόμικα κόλπα και βρεγμένα πόδια, Τέρατα, φεγγάρια και ναφθαλίνες, Το τριφύλλι της ατυχίας, Μικρά και μεγάλα ψάρια, Κεραυνοί, αστραπές και τρελά πουλιά.

Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, επιμελητής βιβλίων και δάσκαλος, ενώ από το 1989 ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Είναι ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας στη Γερμανία, έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο του, ενώ τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. Επισκεφθείτε το site του συγγραφέα:http://www.juergen-banscherus.de/.

Εικονογράφηση: Ραλφ Μπούτσκοβ

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Σειρά: Λογοτεχνία για παιδιά

Ηλικία: από 8 ετών

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σχήμα: 13 x 20,

Σελίδες: 96, ISBN: 978-618-03-0249-3,

Τιμή: 8,80 €

Χρόνος έκδοσης: Μάρτιος 2016

Τίτλος πρωτοτύπου: Der Schuh des Marabu: Der Schuh des Marabu

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Γκικοδήμου Δήμητρα 
  2. ΤΥΡΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
  3. δημηρίου μαργαρίτα 

Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης στο 21 1300 3500 (χρειαζόμαστε την ταχυδρομική τους διεύθυνση κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) με χρέωση των εκδόσεων Μεταίχμιο