ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της συγγραφέα Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου, με τίτλο "Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου" (Ιανουάριος 2022). Το παραμύθι μας αποκαλύπτει το μυστικό για μία ευτυχισμένη οικογένεια, μέσα από την πλοκή του, βλέπουμε όμορφους τρόπους να επικοινωνήσουμε καλύτερα γονείς και παιδιά χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης.

Η οικογένειά της ιστορίας, κάνει τα δικά της λάθη αγάπης, όμως προχωρά με σεβασμό σε όλα της τα μέλη και στο τέλος κατακτά μια υπέροχη σχέση ουσιαστικής επικοινωνίας που θα τους συντροφεύει για μία ολόκληρη ζωή.

Εικονογράφος του είναι η Λιάνα Δενεζάκη που απέδωσε υπέροχα με εικόνες τα συναισθήματα των ηρώων.

Τα 14 υπέροχα τραγούδια που ακολουθούν το βιβλίο σε στίχους της συγγραφέα και μουσική του Χρήστου Γκόρτσου, ερμηνεύει ο ηθοποιός Δημήτρης Φωτίου, με φωνητικά Έλενας Γκατζά. Στις σελίδες του βιβλίου, αναλύει προτάσεις καλής επικοινωνίας, η ψυχολόγος Αιμιλία Αξιωτίδου.

Στο οπισθόφυλλο σχολιάζει ο πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κος Ιωάννης Μαρωνίτης. Η συγγραφέας είναι ενεργό μέλος των ομίλων και τα βιβλία της κυκλοφορούν υπό την αιγίδα τους. Ακολουθώντας τους σκοπούς και τους στόχους της Unesco και του ΟΗΕ η ιστορία προάγει αξίες για ένα καλύτερο μέλλον στον θεσμό της οικογένειας.

Το βιβλίο αυτό συμπληρώνει την όμορφη προηγούμενη δουλειά της συγγραφέα «Η Αλφαβήτα της Μανούλας» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021.

Η κα Τσακίρη υλοποιεί πανελλαδικά δράσεις διαδικτυακές και δια ζώσης με τα βιβλία της, είναι παιδαγωγός με εξειδίκευση στην ψυχική υγεία, μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και της Ibby, Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και επιτελεί πλήθος δράσεων εθελοντισμού.Υπο την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: 

Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου