BARBIE DREAMHOUSE ADVENTURES No 3 ‐ Μια Μέρα στην Παραλία

Η Barbie, η αγαπημένη ηρωίδα όλων των κοριτσιών, μέσα από μια νέα σειρά βιβλίων μάς παρουσιάζει την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα της κατοικίδια. Μαγεύει μικρούς και μεγάλους με τις απίθανες περιπέτειές της. Κάθε ιστορία προσφέρει γέλιο και διασκέδαση, ενώ η Barbie, πάντα με θετική ενέργεια και καλή διάθεση, καταφέρνει να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Η Barbie και οι φίλες της πηγαίνουν στην παραλία για να ηχογραφήσουν τους ήχους της
παλίρροιας! Εκεί, όμως, θα συναντήσουν τον Τρέι με την παρέα του... Θα καταφέρουν όλοι μαζί να περάσουν μια ξέγνοιαστη μέρα στην παραλία;

Για παιδιά ηλικίας από 5-11 ετών

Σελίδες: 36
Διαστάσεις: 22 x 22
ISBN: 978‐960‐621‐283‐3
Τιμή: 4,90€

• Νέα σειρά βιβλίων, που απευθύνεται σε κορίτσια 5‐11 ετών με πρωταγωνιστές την Barbie και την παρέα της!

• Τα βιβλία βασίζονται στην ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων BARBIE, η οποία προβάλλεται με πολύ μεγάλη επιτυχία, σε πάρα πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

• Στην Ελλάδα τα επεισόδια προβάλλονται στο Star Channel και σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Είναι η Νο1 εκπομπή για κορίτσια και ένα στα δύο την παρακολουθούν ανελλιπώς.

• Για πρώτη φορά, η Barbie εμφανίζεται με ρεαλιστική και μοντέρνα εμφάνιση και παρουσιάζεται τελείως διαφορετική από αυτήν που υπήρχε στο παρελθόν στην Ελλάδα.

• Επειδή τα παιδιά αυτής της ηλικίας θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα για τους αγαπημένους τους ήρωες, αυτή η σειρά βιβλίων βοηθάει τα νεαρά κορίτσια να γνωρίσουν την καθημερινή ζωή της Barbie, την οικογένεια και τους φίλους της και όλες τις υπέροχες περιπέτειές τους.

• Οι ιστορίες είναι διασκεδαστικές, ωστόσο έχουν και διδακτικό χαρακτήρα. Mιλάνε για τη φιλία και την ομαδικότητα, για την αξία της οικογένειας και την ομαδική προσπάθεια.

• Η σειρά περιλαμβάνει εικονογραφημένα βιβλία με τις περιπέτειες της Barbie, βιβλία δραστηριοτήτων με αυτοκόλλητα, καθώς και βιβλία της σειράς “Αρχίζω να Διαβάζω”, ιδανικά για την πρώτη επαφή των παιδιών με την ανάγνωση.

• Το brand Barbie είναι ήδη καθιερωμένο στην ελληνική αγορά και αποτελεί το Νο 1 brand για κορίτσια, κάτι που αποτελεί εγγύηση για τις πωλήσεις των προϊόντων της σειράς.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Χάρτινη πόλη