Το Πάσχα - Ιστορίες από τη Βίβλο

Ακολούθησε τη διαδρομή του Ιησού κατά την είσοδό του στην Ιερουσαλήμ, στον Μυστικό Δείπνο και στην προσευχή με τους μαθητές Του στον κήπο της Γεσθημανής. Πόσο γρήγορα μπορείς να εντοπίσεις τα αντικείμενα που συναντά στο δρόμο του; Για να δούμε τι θα καταφέρεις! Διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα!

ISBN : 978-960-457-872-6

Με 12 σελίδες από σκληρό χαρτόνι

Διαστάσεις: 20 X 20εκ.

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Από 7,42€, μόνο 5,19 € το βιβλίο

Στη σειρά κυκλοφορούν και τα βιβλία:

ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ

Ακολούθησε τον Δαβίδ στη σημαντική αποστολή του να βοηθήσει τον ισραηλιτικό στρατό. Χρειάζεται τη βοήθειά σου για να βρει τα αντικείμενα που του είναι απαραίτητα, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον γιγαντόσωμο Γολιάθ. Έτσι, λοιπόν, διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα!
ISBN : 978-960-457-874-0

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ

Ο Νώε έχει μια σημαντική αποστολή. Να κατασκευάσει μια τεράστια κιβωτό που θα φιλοξενήσει και ζώα. Υπάρχουν, λοιπόν, πράγματα και ζώα, όπως ένα σφυρί, μια κότα και ένας σκαντζόχοιρος, που χρειάζεται να πάρει μαζί του στην κιβωτό, και θέλει τη βοήθειά σου. Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις τον Νώε; Διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες και ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα!
ISBN : 978-960-457-873-3

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ

Ακολούθησε το ταξίδι της Μαρίας και του Ιωσήφ προς τη Βηθλεέμ. Κινούνται γρήγορα, γιατί η Μαρία πρόκειται να φέρει σύντομα στον κόσμο το θείο βρέφος, και χρειάζονται τη βοήθειά σου για να εντοπίσουν αρκετά από τα αντικείμενα που τους είναι απαραίτητα. Διάβασε, λοιπόν, την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα!
ISBN : 978-960-457-871-9

Παραγγελίες στο www.malliaris.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Μαλλιάρης - Παιδεία