Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες

Στη σειρά Γαλάζια Βιβλιοθήκη των εκδόσεων Μίνωας κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες. Ίσως το πιο γνωστό βιβλίο που έχει γράψει ο Τσαρλς Ντίκενς, που να έχει εμπνεύσει το Χόλιγουντ σε πληθώρα κινηματογραφικών διασκευών!

Οι Χριστουγεννιάτικες ιστορίες του Τσαρλς Ντίκενς δεν έχουν πάψει να γοητεύουν τους μικρούς αναγνώστες. Χιονοσκέπαστες στέγες, τζάκια που σκορπούν ζεστασιά, μαγεία. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Στην πρώτη ιστορία ο Εμπενέζερ Σκρουτζ είναι ένας δύστροπος, γκρινιάρης και πικρόχολος άνθρωπος, χωρίς φίλους. Δεν απολαμβάνει τα Χριστούγεννα και πιστεύει ότι το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει για όλους. Μια παγωμένη παραμονή Χριστουγέννων τρία Πνεύματα τον παίρνουν μαζί τους σε ένα απίστευτο ταξίδι για να του δείξουν πόσο λανθασμένη είναι η δυσάρεστη και κακότροπη συμπεριφορά του. Χάρη σε αυτό το μαγικό ταξίδι, ο Σκρουτζ μαθαίνει να αγαπά τα Χριστούγεννα αλλά και τους ανθρώπους γύρω του. Η δεύτερη ιστορία, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι μια τρυφερή ιστορία γύρω από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις που φέρνει στον καθένα μας το λαμπροστόλιστο σύμβολο των Χριστουγέννων.

Η υπέροχη αυτή συλλογή περιέχει άλλες δύο ιστορίες του συγγραφέα, οι οποίες παραμένουν διαχρονικές και γεμάτες μηνύματα, ακόμα και σήμερα!

Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου
Κωδικός: 16637
Διαστάσεις: 14 Χ 20,5
Σελίδες: 192
ISBN: 978-618-02-0741-5
Τιμή: 8,50 €

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Μίνωας

Συγγραφέας: 

Τσαρλς Ντίκενς