Νάσος το ελεφαντάκι - Το μακρύ ταξίδι

Ο Νάσος, ενώ ζει ευτυχισµένος, πρέπει να αφήσει όσα αγαπάει για να σωθεί από τους λαθροκυνηγούς. Έτσι ξεκινάει το µακρύ ταξίδι. Θα µπορέσει να βρει ένα νέο σπίτι και να νιώσει πάλι χαρούµενος;

Το µικρό ελεφαντάκι πρωταγωνιστεί σε µια όµορφη ιστορία που φιλοδοξεί να διδάξει στα παιδιά τις έννοιες της προσφυγιάς, της τόλµης και της φιλοξενίας.

H συγγραφέας:

Η Βιβή Καββαδά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έκανε µεταπτυχιακό στην Μηχανική Περιβάλλοντος στην Αγγλία. Από το 2010 γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο AromaTherapy Cosmos για όσα την ενδιαφέρουν. Την αρωµατοθεραπεία, την υγιεινή διαβίωση, το περιβάλλον, τα ταξίδια και τα βιβλία.

Όταν απέκτησε τους γιούς της άρχισα να τους µιλάει για την ζωή µέσα από τα παραµύθια. Έτσι το 2016 έγραψε την πρώτη της ιστορία για παιδιά µε τίτλο «Νάσος το ελεφαντάκι - Το µακρύ ταξίδι».
Και η περιπέτεια συνεχίζεται…

H εικονογράφος:

Η Ελένη Πεχλιβάνη σπούδασε Ζωγραφική στην Ανώτατη σχολή καλών τεχνών της Αθήνας µε καθηγητές τους Γ. Ψυχοπαίδη και Α.Χριστάκη, από όπου αποφοίτησε τον Σεπτέµβριο του 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε µαθήµατα Χαρακτικής,Σκηνογραφίας και Φωτογραφίας.

Τον Μάρτιο και Οκτώβριο του 2010 ανέλαβε την οργάνωση του εικαστικού τµήµατος µε παιδιά ηλικίας 5-7 και 8-12 στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ τον Φεβρουάριο του 2011 οργάνωσε το εικαστικό
τµήµα µε παιδιά ηλικίας 5-7 και 8-12 στο Μουσείο Ισλαµικής Τέχνης.

Από το 2015 ασχολείται και µε την παιδική εικονογράφηση.Για τη δηµιουργία των σχεδίων της χρησιµοποιεί διάφορες τεχνικές και δε σταµατά να πειραµατίζεται µε νέες µεθόδους και υλικά.

Συγγραφέας:Βιβή Καββαδά
Εικονογράφηση: Ελένη Πεχλιβάνη
Κατηγορία:Παιδικό
Σελίδες: 36 έγχρωμες
Σχήμα: 21 x 19,5 cm
Βιβλιοδεσία Σκληρόδετο
ISBN 978-618-5224-25-7
Τιμή: 9,99 ευρώ

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Mamaya

Συγγραφέας: 

Βιβή Καββαδά