Φτου & Βγαίνω 3 - Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας ( Θεσσαλονίκη)

Η Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά και γονείς "Φτου και βγαίνω" μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων επσιτρέφει την Κυριακή 11 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33. Η γιορτή "Φτου και Βγαίνω" είναι αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας με πολλές εκπλήξεις για τις μητέρες που θα παραβρεθούν.


Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσοουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Από τις 11.00 το πρωί ο πολυχώρος Block 33 μεταμορφώνεται στο πιο διασκεδαστικό, δημιουργικό, γεμάτο εκπλήξεις σημείο της πόλης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μαγειρικής,βιβλιοδεσίας, σαπουνιών, κόμικ, κομμωτικής, κατασκευω΄ν καθώς και πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτω όπως longboard, yoga, ενόργανη γυμναστική, αναρρίχηση. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια σκέψης και δημιουργώντας δώρα εκπλήξεις για τις μητέρες τους. Η γιορτή φιλοξενεί την παράσταση μαριονεττών "Ταξίδι στον Εκφοβυθό" με θέμα της το σχολικό εκφοβισμό ενώ οι μουσικές του συνόλου σαξοφώνων "SAX NOUVEAU" θα μας κρατήσουν συντροφιά. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με συναυλία του συγκροτήματος "The Mendleys", όπου θα διασκεδάσουμε με μουσικές γνωστών παιδικών μιούζικαλ.

"Φτου και βγαίνω" Κυριακή 11 Μαΐου, μια μεγάλη γιορτή δημιουργίας, διασκέδασης και διάδρασης παιδιών και γονιών.

Ώρα έναρξης : 11.00 π.μ
Παιδιά Εν Δράσει     www.kidsinaction.gr
ΕΞΩΣΤΗΣ                     www.exostispress.gr

Πρόγραμμα εκδηλώσεωνΒίντεο και φωτογραφίες των προηγούμενων διοργανώσεων
 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος: 3€ για τα παιδιά, ελεύθερη για γονείς και συνοδούς

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/05/2014 - 11:00